Zdravim ludia, neviem,ci tu uz nieco taketo je, ale dnes som zacal mat problem s mojim notebookom. Konkretne HP Pavilion dv6590ec.
Z nicoho nic mi zacal dost tak hucat ventilator. V Evereste som kukol teploty a pri procesore tam mam tri teploty :
CPU = 65°
1. jadro = 31°
2. jadro= 36°
Spustam postupne zlozitejsie aplikacie a tie dve posledne teploty(teploty jadier) sa menia(zvysuju). Ta teplota CPU je nemenna a preco je vyssia ako tie dve? nemalo by to byt opacne? Podla tejto teploty si myslim, ze sa riadi aj ventilator, kedze bezi v kuse bez prestavky. Skusal som Flash BIOSU, no nepomohlo? Kde by mohla byt chyba? Vadne cidlo?
PS: Inak tu teplotu 65° mi ukazuje aj v inych softwaroch(SpeedFan, HW monitor, PC Wizard).
HP Pavilion dv6590ec - senzor teploty CPU
Len tak informačne, ak sa to stane niekomu,
takže, skúsil som danú radu ... rozobrať to do šróbika(keďže už nieje v záruke), vybrať vetrák, prečistiť poriadne a nanovo prepastovať, čuduj sa svete, ale ono to fakt ide ... Prachu tam bolo požehnane a skladal som to 4 hodiny, ale oplatilo sa ... Takže to čidlo bolo dobre ... Jediné čo ma napadá, že to celé spôsoboval ten prach a špina ...
Ešte raz fakt díky
takže, skúsil som danú radu ... rozobrať to do šróbika(keďže už nieje v záruke), vybrať vetrák, prečistiť poriadne a nanovo prepastovať, čuduj sa svete, ale ono to fakt ide ... Prachu tam bolo požehnane a skladal som to 4 hodiny, ale oplatilo sa ... Takže to čidlo bolo dobre ... Jediné čo ma napadá, že to celé spôsoboval ten prach a špina ...
Ešte raz fakt díky

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“