HP DV7 6110ec - format a nova instalace W7

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
KoRn
občas něco napíše

HP DV7 6110ec - format a nova instalace W7

Příspěvekod KoRn » 09 bře 2012 13:22

Zdarec dneska jsem si chtel zformatovat notas HP DV7, nabootoval jsem normalne DVD, zfromatoval disk dal novou instalci (recovery bych se nejradsi vyhnul protoze nemam rad ty utilitky od HP ktery se vsechny tvari hrozne fajn ale jen zbrzduji strat systemu) instalace probehla, po zadani uzivatelskeho jmena kdyz se vsechno pripravuje na prvni strat systemu to napise hlasku o chybe par sekund tam hlaska visi (neco s uctama myslim, ze se nepodarilo inicializovat bo co) a ntb se sam vypne a pak uz se jen vypina a zapina u uvodniho loga HP... kdyz dam recovery tak instalace systemu od HP probehne jak ma a nejsou zadny problemy dokazete me poradit ? priznavam ze novy W7 ,,je kupovany,, z ulozta ale neni poprve co jsem z nej instaloval a vzdy bez problemu (na jinych PC)

a jeste bych se chtel zeptat ;) o problemech s instalaci ovladacu graficky karty jsem obeznamen, kdyz nainstaluju posleni prewie verze od AMD tak instalce probehne jak ma(obrazovka problikne, prepinani funguje), ale kdyz si zaparim treba Battlefield Bad Com. 2 tak se to tvari jako ze to jede na gf. od AMD ale FPS klesaji treba kdyz jsem v menu na vyberu servru, kdyz ve hre zobrazim tabulku s hrajicimi hraci tak FPS nesmyslene klesna na 15,proste hra se chova podivne. Kdyz jsme paril Darknes II tak jsem na dedikovany nemel interface..:-D proste tam nebyl (na integrovany bezel jak ma).Kdezto kdyz v BIOSU prepnu grafiky na FIXED .. :-D tak hra bezi jako na uplne jinym stroji a mam o mrte FPS navic (pripad BF) a v menu bezi taky jak ma... A Darknes II ma najednou interface :?:

cyber-mythius
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 09 bře 2012 19:10

co treba obnova systemu z toho "koupeneho" dvd?

jinak k prepinani amd / integrovane grafiky to bude si u AMD navždy otázkou magie.

//btw bugreporty ve stylu "napise to nejakou hlasku" jsou k nicemu, zdokumentovat! - vyfotit fotakem nebo cokoli.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 09 bře 2012 19:43

Dokumentovat nic netreba, hlaska je velmi dobre znama : Proces interaktivneho prihlasenia zlyhal - notebook sa po troch sekundach resetne a uz viac nenabootuje iba HP logo, par sekund kurzor vlavo hore a znovu HP logo a takto donekonecna len restarty .

Zatial ziadne riesenie .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

cyber-mythius
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 09 bře 2012 19:45

= jedine reseni predpokladam zkousnout zabalastěný HP windows od výroby (?)
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5

PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 09 bře 2012 19:48

Samozrejme, jedine HP recovery sa tam da nainstalovat ale ak si nevytvoril recovery DVDcka po kupe notebooku tak ma problem .
HP mu tie media posle, ale ide to z Belgicka a cas tak 4 tyzdne .A nie vzdy zdarma (cca.35€) .

Think service engineer .

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 09 bře 2012 19:49

Doporučuju víc hledat. Problém s instalací z normálního DVD je tu rozebírán na více místech a řešení tu nenašli ani ti schopnější.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 09 bře 2012 19:59

Smutne na tej celej veci je to, ze som kupil Windows 7 Professional 64bit - na moj notebook to ale nieje mozne nainstalovat, na druhy notebook co mam od Fujitsu ju taktiez nieje mozne nainstalovat, vzdy to skonci s rovnakou chybou a vyrobca notebooku dava odtoho ruky prec, Microsoft dava odtoho ruky prec a cele je to uplne chore ze Microsoft nevie poriesit jednu chybu ktoru nema len jeden clovek a taktiez nie iba jedno zariadenie .

A ked uz mi Microsoft napisal ze ten Pavilion asi nepodporuje W7 Professional, tak som vybral v instalacii Home Premium a skoncil som na rovnakej chybe tak to uzavreli stym ze treba kontaktovat vyrobcu zariadenia lebo ich OS urcite nieje chybny .

Think service engineer .

KoRn
občas něco napíše

diky

Příspěvekod KoRn » 09 bře 2012 20:10

Hmm tak vam dekuju borci za vysvetleni situace...;)
s recovery systemem problem nemam a DVD nemam zadny (taky na co kdyz na disku je oddil recovery a ma 20 GB...) system jsem teda obnovil od HP, ty super programky od HP promazal a hold sklopim hlavu a budu zit dal mno :-D

grafiku me nezbyde nic jinyho nez pred kazdou herni slinou prepnout v BIOSu a trpet toudle ,,zanedbatelnou,, veci... jinak nechapu proc HP ma tak slabou podporu zakaznikum co se tyce ovladacu.. cekal bych od nich pravej opak a ono ho**o .. kdybych vedel ze to bude takle :-D sel bych do lacinejsiho MSI se zlatou grafikou od Nvidie a zvesela si piskal, i kdyz nekteri na MSi nadavaj .. ja jsem na nem jel 4 roky a maximali spokojenost

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“