Zdarec dneska jsem si chtel zformatovat notas HP DV7, nabootoval jsem normalne DVD, zfromatoval disk dal novou instalci (recovery bych se nejradsi vyhnul protoze nemam rad ty utilitky od HP ktery se vsechny tvari hrozne fajn ale jen zbrzduji strat systemu) instalace probehla, po zadani uzivatelskeho jmena kdyz se vsechno pripravuje na prvni strat systemu to napise hlasku o chybe par sekund tam hlaska visi (neco s uctama myslim, ze se nepodarilo inicializovat bo co) a ntb se sam vypne a pak uz se jen vypina a zapina u uvodniho loga HP... kdyz dam recovery tak instalace systemu od HP probehne jak ma a nejsou zadny problemy dokazete me poradit ? priznavam ze novy W7 ,,je kupovany,, z ulozta ale neni poprve co jsem z nej instaloval a vzdy bez problemu (na jinych PC)
a jeste bych se chtel zeptat

o problemech s instalaci ovladacu graficky karty jsem obeznamen, kdyz nainstaluju posleni prewie verze od AMD tak instalce probehne jak ma(obrazovka problikne, prepinani funguje), ale kdyz si zaparim treba Battlefield Bad Com. 2 tak se to tvari jako ze to jede na gf. od AMD ale FPS klesaji treba kdyz jsem v menu na vyberu servru, kdyz ve hre zobrazim tabulku s hrajicimi hraci tak FPS nesmyslene klesna na 15,proste hra se chova podivne. Kdyz jsme paril Darknes II tak jsem na dedikovany nemel interface..

proste tam nebyl (na integrovany bezel jak ma).Kdezto kdyz v BIOSU prepnu grafiky na FIXED ..

tak hra bezi jako na uplne jinym stroji a mam o mrte FPS navic (pripad BF) a v menu bezi taky jak ma... A Darknes II ma najednou interface