HP 615 - regulace jasu displeje
HP 615 - regulace jasu displeje
U notebooku HP615 (OS W7) mi nejde ztmavovat a zesvětlovat jas displeje pomocí kláves Fn a těch dvou v poslední řadě nahoře. Přitom regulace hlasitosti zvuku Fn+ dalšími klávesami v té řadě nahoře funguje normálně. Když chci ztlumit jas musím to udělat softwarově v nastavení schématu napájení. To je nešikovné a zdlouhavé. Doma připojuji externí monitor, je možné, že jsem přitom něco rozhasil? Dík za odpověď.
admin píše:zkusil si recovery do tovatniho nastaveni? ... predem zalohuj dulezita data
Nerozumím.
Jak resetovat do továrního nastavení?
To myslíš formátování a nová instalace systémového disku? Přeinstalace OS + všech programů a utilitek a hlavně všeho nastavení je šílenost na 3 dny práce pro takovou prkotinu.
Nebo myslíš něco jiného? Kde? Jak?
Dík
Tak on problém s těmito prkotinami je ten, že nefungují díky nějaké drobnosti, kterou tě ani nenapadne kontrolovat (nebo ani zkontrolovat/přenastavit nejde).
Jo je to overkill, bohužel takhle se někdy problémy s windows řeší...
Jinak záloha nastavení windows se dá udělat, ale riskuješ tím překopírování problému.
Jo je to overkill, bohužel takhle se někdy problémy s windows řeší...
Jinak záloha nastavení windows se dá udělat, ale riskuješ tím překopírování problému.
Tak teď rozumím ještě méně.
Žádná ničivá síla na notebook nepůsobila. Myslím, že došlo jen při častém přehazování integrovaného monitoru s externím a tím k vyřazení nějakých klávesových zkratek vázaných na Fn+ ......
Přitom jsem uvedl že regulace zvuku tímto způsobem funguje (Fn+...)
Myslel jsem, že někdo z vlastníků tohoto klumpu nebo klumpů podobných (HP615) má nějakou zkušenost s tímto problémem.
Přeinstalovat systém je to, co napadlo i mojí tchýni.
Máte někdo nějakou jinou radu?
Díky
Žádná ničivá síla na notebook nepůsobila. Myslím, že došlo jen při častém přehazování integrovaného monitoru s externím a tím k vyřazení nějakých klávesových zkratek vázaných na Fn+ ......
Přitom jsem uvedl že regulace zvuku tímto způsobem funguje (Fn+...)
Myslel jsem, že někdo z vlastníků tohoto klumpu nebo klumpů podobných (HP615) má nějakou zkušenost s tímto problémem.
Přeinstalovat systém je to, co napadlo i mojí tchýni.
Máte někdo nějakou jinou radu?
Díky
Kompaník píše:Jak resetovat do továrního nastavení?
To myslíš formátování a nová instalace systémového disku? Přeinstalace OS + všech programů a utilitek a hlavně všeho nastavení je šílenost na 3 dny práce
ne, to myslim pouzit Recovery nastroj, ktery vyrobce dava na kazdem novem notebooku ... pokud mas dobre clenena data na disku je to prace tak na 3 hodky
Já mám stejný problém s HP6440 a nikdo mě není schopen poradit, zatím to obcházím přes Nastavení barev v ovladači grafiky, ale to dle mě není změna podsvícení LED, ale změna jasu displeje. Ani v HP, podpora té firmy i jejich centrální servis v Táboře je úplně k ničemu, druhou závadu s ovládáním dotykových tlačitek jsem si musel opravit sám - oni to neuměli ani po týdnu! v jejich servisu. No jak chtějí, cestu Nokie můžou klidně následovat, příště kupuju apple.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“