nedávno jsem si zakoupil HP Envy 6 1020, který je až na pár detailů výborný.
Problémem, který mě nejvíc pálí, je, že po zapnutí a nabootování začne (s největší pravděpodobností) procesor vydávat prapodivné zvuky, které bych přirovnal asi tak k malé transformátorové stanici - asi jako když někde teče elektřina a slyšíte tam to "jiskření".
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Chtěl bych se zeptat, zdali s tímto má někdo zkušenosti a zdali je to běžné (nebo zda mám jenom příliš citlivý sluch
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Pokud by sem někdo napsal své zkušenosti s notebookem HP Envy 6, byl bych mu vděčný. Notebook jsem kvůli tomuto již jednou reklamoval a u nového kusu je problém úplně stejný. Znovu jej reklamovat nechci, to už radši zapnu ten ventilátor natvrdo
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Díky za odpovědi.
EDIT: Tak jsem chvilku pátral na netu a našel tento: http://www.tomshardware.co.uk/forum/pag ... 12_50.html thread. Použil jsem udávaný postup pro úpravu správy napájení ve Windows (zakázat režim nečinnosti procesoru) a zvuky se skutečně přestaly ozývat. Problémem je, že po této úpravě samozřejmě procesor běží neustále naplno (myšleno jeho spotřeba) a je tak nepoužitelný při provozu na baterii - z původních 8,5 hodin mám 2,5 hodiny. Teď už mě jedině napadá vypnout pomocí nějakého programu C state procesoru, která toto způsobuje (tedy pravděpodobně nějaká klidová C state).