Ahoj,
udelal jsem si jeste predvanocni radost a poridil jsem si ProBook 4740s, beha paradne, ale dnes jsem si ho vzal do prace a narazil jsem... casto totiz nahravam data na reklamni flash pameti a dneska jsem vyzkousel cca dvacet ruznych a ani jedna nefunguje ... kdyz je dam ke kolegovi tak fungujou, naformatuju, zkusim u sebe a zase nic ... zkusil jsem preinstalovat ovladace, zmenit formatovani pameti, usb zozbocovac, jak usb2 tak usb3 a nedari se mi ...
nenapada nekoho co s tim ?
dikes Alan
Prosim pomoc :( Novy notas si neporadi se starou flash-kou
-
- píše často
Mam vedle druhej notas a asi padesat tech novejch flashek.
jako bootovaci se spusti, ale jinak stale stejna pisnicka, zacinam premyslet o kladivu
zkusil jsem v biosu zakazat a zase povolit. odinstaloval jsem veskere ovladace a opet je nainstaloval.
avsak stejne se to cele opakuje:
strcim flashku, instaluje, nainstaluje ji to jako SMI USB DISK, v zarizenich a tiskarnach ji vidim jako USB DISK, kdyz ji vyndam, nebo zasunu tak se ozve znami zvuk, ale v nabidce tento pocitac se neobevi.
zkousim jak plnou tak prazdnou, naformatovanou, fatkovou i ntfs ...
jako bootovaci se spusti, ale jinak stale stejna pisnicka, zacinam premyslet o kladivu

zkusil jsem v biosu zakazat a zase povolit. odinstaloval jsem veskere ovladace a opet je nainstaloval.
avsak stejne se to cele opakuje:
strcim flashku, instaluje, nainstaluje ji to jako SMI USB DISK, v zarizenich a tiskarnach ji vidim jako USB DISK, kdyz ji vyndam, nebo zasunu tak se ozve znami zvuk, ale v nabidce tento pocitac se neobevi.
zkousim jak plnou tak prazdnou, naformatovanou, fatkovou i ntfs ...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“