Chyba moc prosim o pomoc

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
b.a.r.t.i.i.k
píše často

Chyba moc prosim o pomoc

Příspěvekod b.a.r.t.i.i.k » 30 srp 2007 18:22

takze mam takovej problem moje cd romka je nefunkcni drive to tam napsalo ze neni disk a byl tam a ted už to pise chyba operace...nevi nekdo co stim ale nejvetsi starosti mi dela toto:

v prohlizeci udalosti mam 64krat chybu : zdroj : ACPI

podrobnosti: IRQARB: Systém ACPI BIOS neobsahuje přerušení IRQ pro zařízení v patici PCI 11 s funkcí 0. Obraťte se na prodejce systému s žádostí o odbornou pomoc. ........... a pise to tam tohle nevite nekdo co by to mohlo byt???

jo a mam HP pavilion dv6580ec.....moc prosim o pomoc potrebuji ji jeste dnes.....a zkousel sem jestli ta cd romka nacita kdyz chci nainstalovat windows napoprvy nenacetla a skocilo mi to do Vist a tak sem to zkusil znovu a uz to nacetlo ale pri nacitani ovladacu zacela delat divny zvuky a zaseklo se to...takze mazec sem docela nastvanej....
Hp pavilion dv6580ec, AMD turion 64 X2 1.8ghz....nv geforce 8400M GS

Zacker
píše často

Příspěvekod Zacker » 30 srp 2007 19:04

Když nenačítá cd ani pro instalaci Windows a ozývají se "podivné zvuky", tak to těžko bude softwarová chyba, tak ji prostě konečně reklamuj.
Pokud na to nemáš čas tak bohužel.

Jinak ověřit si jestli ty chyby dělá mechanika, můžeš zkusit tím že ji vytáhneš.

b.a.r.t.i.i.k
píše často

Příspěvekod b.a.r.t.i.i.k » 30 srp 2007 19:21

nj to nevim ja už to daval na reklamaci ale vocasove me poslali jinam....:D tak zitra si hold ten cas udelam...ale dik
Hp pavilion dv6580ec, AMD turion 64 X2 1.8ghz....nv geforce 8400M GS

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“