HP 6720s: flash BIOSu
HP 6720s: flash BIOSu
Nazdar lidi, dokázal by mi někdo poradit jak flashnout BIOS, popr. kde bych k tomu mohl najít nějaké info. Hledal jsem na stránkách HP a nic, takže bych byl moc vděčný. Podotýkám, že jsem to ještě nikdy nedělal
Už jsem to zjistil, není to nic složitého. Stáhneš BIOS v .exe souboru a normálně jej spustíš.
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp36501-37000/sp36906.exe BIOS
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp36501-37000/sp36906.exe BIOS
Síťovka 6720s pod XP
Ahoj taky mam HP Compaq 6720s. Mám tam Vistu i XP, v XP mi ale neběhá síťovka. Můžete mě prosím ujistit, že výše popsaný postup tedy:
1)Stáhneš BIOS v .exe souboru a normálně jej spustíš.
2) stahnout nove drivery
me problemy vyresi? Hlavne se bojim, abych si tim flesnutim biosu nepodelal třeba ten dualboot a dostal se pak aspoň do jednoho systemu.
Zarazi me to, ze v popiskach toho .exe jsou uvedeny nb 6520 a 6820 a žádný 6720.
Diky za ujištění i za vaše stránky. Vašek
1)Stáhneš BIOS v .exe souboru a normálně jej spustíš.
2) stahnout nove drivery
me problemy vyresi? Hlavne se bojim, abych si tim flesnutim biosu nepodelal třeba ten dualboot a dostal se pak aspoň do jednoho systemu.
Zarazi me to, ze v popiskach toho .exe jsou uvedeny nb 6520 a 6820 a žádný 6720.
Diky za ujištění i za vaše stránky. Vašek
Dělal jsem to tak jak jsem to tady napsal a v pohodě. Na ten dualboot by to nemělo mít vliv. V popisku to možná napsáno není, ale ten BIOS je přímo ze stránek HP i když jej nemají přímo pod tímto typem pod ovladači pro XP.
Edit: Ještě malá poznámka. Ten BIOS je pouze beta verze, mi sem tam problikne monitor, ale kluci z HP už na novém BIOSu dělají
Edit: Ještě malá poznámka. Ten BIOS je pouze beta verze, mi sem tam problikne monitor, ale kluci z HP už na novém BIOSu dělají
Je to lepší, ale k netu se nepřípojím. (HP 6720s pod XP)
Tím novým biosem se odstranilo docela pravidelné zasekávání pod Win XP, ale na net se připojit nemůžu. Dokonce mi to píše, že jsem připojen k síti 100MB pakety myslím přijímané naskakují, ale odesílaných je stále O.
Kdybyste někde měli nějakou radu... tak díky za ni.
S pozdravem Vašek
Kdybyste někde měli nějakou radu... tak díky za ni.
S pozdravem Vašek
U mě to zůstalo stejné (HP compaq 6720s)
Prosimtě poslal bys mi ještě odkaz na ovladač síťovky, který si použil.
Dík snad už se to pak chytne. Vašek
Dík snad už se to pak chytne. Vašek
Nevím čím to je, ale pořád mi to neběhá
S tím ovladačem a ani s tím pro Vistu mi to nechce běhat, jen to příjmá a nic nevysílá. ...asi bude chyba někde jinde. Kouknu na to ještě s jedním odborníkem. Díky i tak za pomoc. Vašek
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“