Hp 6715s - problém se zvukem
Hp 6715s - problém se zvukem
Zdarec, mám Hp 6715s a jsem s ním celkem spokojený až na jednu věc. Při přehrávání mp3 a plné hlasitosti se zvuk ,, seká ,,. Jestliže uberu hlasitost asi na 50% tak zvuk je bezvadný. Ten samý případ nastane i při přehrávání videa , kde se ,, seká ,, i obraz. Poradí mi někdo, kde mám hledat příčinu ?
Neobvyklé chovanie. Nemám takéto problémy pod Vistou ani Linuxom. Ani na fórach som nevidel takýto problém.
Typujem:
- ovládače - zlé poradie, zlý typ. Je jedno či pod XP alebo Vista
- pokazený hardware.
Treba obnoviť pôvodný systém a keď sa vada neopraví reklamovať.
Typujem:
- ovládače - zlé poradie, zlý typ. Je jedno či pod XP alebo Vista
- pokazený hardware.
Treba obnoviť pôvodný systém a keď sa vada neopraví reklamovať.
Acer Aspire 5738ZG/Intel T4400/ATI HD4650 | Win7 HP/Ubuntu 9.10
Takže mám nové poznatky k této závadě. Přeinstalovat kodeky nepomohlo
, přeinstalovat ovladač zvukovky nepomohlo ,nepomohlo ani přeinstalování Xpéček. A další poznatek je ten , že přes sluchátka se tato závada nevyskytuje (tzn. že hudba přes reproduktory se seká a po připojení sluchátek jede vše normálně). Takže to typuju na hardwarovou chybu a reklamaci.

Tak po měsíční anabázi je problém vyřešen. Notebook jsem dal do servisu, kde vyměli zákl. desku a po týdnu jsem jel pro něho. Dovezu to domů a závada trvá. Na druhý den jsem zase v servisu a po 3 týdnech jedu pro něho. Tentokrát vyměli zákl.desku, procesor a repro a mám přeinstalovat systém. Dovezu to domů , přeinstaluju systém a závada trvá
)). Takže odinstaluju kodeky ,,Codec Pack All in 1 6.0.3.0 ,, a naistaluju kodek ,, ffdshow ,, a počítač jede ják má. Takže si sypu popel na hlavu a příště dám na rady zkušenějších.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“