Mechanika
Mechanika
Mám HP dv 6680.Chtěl bzch se zeptat, když vložím do mechaniky nějaký disk tak mi to nabízí jen jak ho vypálit , ale není tam možnost přehrát nebo zobrazit soubory(přitom je disk zaplněný).Notebook mám asi čtrnáct dnů a v sobotu jsem aktualizoval visty a od té doby to asi nejde.Jestli víte v čem to je tak napište.Díky.
no ked si myslis ze to ma nieco s tou aktualizaciou, tak tie updaty sa daju odinstalovat normalne tam kde odinstalovavas programy. Ale asi bude lepsie si to opat nastavit, da sa nastavit pre aky typ suborov na disku atd. ktore programy/akcie budu v tom okienku ktore sa objavy po vlozeni disku. Nepoviem ti presnu cestu kde to nastavis lebo sa mi nechce teraz prepinat do Visty ,ale viem ze to nebolo nijak extra skryte
-
- píše často
Ja byc zkusil jakoby spustit instalacku windowsu a kdyz se ti to v poho nacte tak je to aktualizacema a kdyz ne tak to je cd romkou ja mel taky takovy problem....me po 14 dnech necetla cd romka bud nacetla nebo zahlasila ze tam neni disk a vycvakla poslal sem to na reklamaci po mesici mi vymenili kusy a je to v poho no zkus to a uvidis...mam sice 6580 ale to je vsehno stejny....
Hp pavilion dv6580ec, AMD turion 64 X2 1.8ghz....nv geforce 8400M GS
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“