Problem s ovladaci na 6710b
-
- občas něco napíše
Problem s ovladaci na 6710b
Vyskytl se mi problem, nejspis s ovladaci od BIOSU, mozna chipsetu. Preinstaloval sem Visty na XP ale obcas se mi objevy takova ta krizova modra tabulka, kde se pise o vyskytnutem problemu a nabizi mi to restart. Ovladace sem stahl ze stranky HP, nainstaloval vsechny, tak nevim v cem je problem. Poradte mi pls nekdo, co s tim... Jeste sem stahl starsi verze, tak me napadlo je preinstalovat, ale pochybuju ze ty starsi budou lepsi. Zkusil sem program Everest, ale nenasel mi zadny problem
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
já nyní řeším problém s bluetooth na tomto typu notebooku
taky jsem si ho přeinstaloval po nějakých problémech ale přeci jen úspěšně na winxp
nainstaloval jsem originální ovladače pro xp ale štve mě bluetooth
Když jsem se poprvé nainstaloval běhal v pohodě a po dvou týdnes přestal a ikonka byla červená. Přeinstaloval jsem tedy ovladač a zase týden fungoval. Ikonka byla bílá a při připojení zelená. Klasika takhle to má být. Jenže teď mi to zase nejde a už to nejde ani přeinstalovat. Ve správci zařízení mám pouze nějaký Bluetooth enumerator...
taky jsem si ho přeinstaloval po nějakých problémech ale přeci jen úspěšně na winxp
nainstaloval jsem originální ovladače pro xp ale štve mě bluetooth
Když jsem se poprvé nainstaloval běhal v pohodě a po dvou týdnes přestal a ikonka byla červená. Přeinstaloval jsem tedy ovladač a zase týden fungoval. Ikonka byla bílá a při připojení zelená. Klasika takhle to má být. Jenže teď mi to zase nejde a už to nejde ani přeinstalovat. Ve správci zařízení mám pouze nějaký Bluetooth enumerator...
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Na reklamaci bych to nevidel... Mel sem podobny problem s deskopem, vyresili to jen ovladace. Myslim ze by chtelo nejak vyresit ty ovladace na XP, Visty to nedelali, akorat sem je mel teda jen asi 3 dny. Uvidim, co to bude delat... Mozna to je tim, ze ve spravci zarizeni mam u dvou veci otazniky, akorat to nema zadny digitalni podpis, takze vlastne nevim co to je, tudiz nevim jak to resit.
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“