Zdravim, dneska jsem mel notebook poprve ve skole a hnedka mam 2 problemy
Prvni je ze se nemuzu pripojit na skolni Wifi sit, ktera vyuziva WEP klic (ktery samozrejme mam). Vsem ostatnim to jde jenom me to zustane u pripojovani a nikdy se nepripoji. Wifi mam externi USB (Microcom WF 3121) s "nejnovejsimi" ovadaci (z roku 2004 ). Netusite proc se mi to nechce pripojit?
Druhy problem je s baterii, jeste vcera fungovala normalne ale ted kdyz ji nabiju, NB vydrzi asi jenom 4 minuty (baterie ukazuje cca 95%) a pak najednou ukazatel skoci na 4% a do par minut se NB vypne. Takovou zavadu sem jeste nikdy nevidel, da se to nejak opravit nebo musim koupit novou baterii?
Dekuji za jakekoliv rady, J.M.
HP nx6110, 2 otazky (Wifi a baterie)
OS mam XP (pro) SP2. O tom USB nevim, kdyz to podporuje standard 11g a WEP-PSK/TKIP sifrovani (ktery ta sit pouziva), tak by to asi melo fungovat ne? Mam takovy pocit ze je chyba nekde v softwaru jen nevim kde..
Tu baterku zkusim parkrat vybit a nabit, mozna to pomuze jestli ne tak asi budu muset koupit novou ale to prece neni mozny aby se podelala ze dne na den?
Tu baterku zkusim parkrat vybit a nabit, mozna to pomuze jestli ne tak asi budu muset koupit novou ale to prece neni mozny aby se podelala ze dne na den?
Tak to je ještě divnější než sem si myslel.. půjčil sem baterku kamošovi, tem mi teď řekl že mu vydržela 90 minut!! Mě vydrží maximálně 20 ve win. a tak 40 v BIOSu.
Ale co je divný, v biosu mi to ukazovalo vybíjecí proud skoro 3A!!! Jak je to možný, normálně přece tyto notebooky žerou tak 1.5A. Jestli to fakt žere 3A z té baterky tak se nedivím že nevydrží...
Takže je chyba asi v notebooku, dá se tohle nějak spravit? nebo to musím dát do servisu??
Ale co je divný, v biosu mi to ukazovalo vybíjecí proud skoro 3A!!! Jak je to možný, normálně přece tyto notebooky žerou tak 1.5A. Jestli to fakt žere 3A z té baterky tak se nedivím že nevydrží...
Takže je chyba asi v notebooku, dá se tohle nějak spravit? nebo to musím dát do servisu??
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“