Quickplayboot
Quickplayboot
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli už se někdo setkal s tímto, nainstaloval jsem driver Quickplay a potom jsem si tu našel abych nainstaloval quickplay boot sp34444.exe abych se mohl dívat na dvd bez zapnutí OS, když jsem spusttil instalace tak mi to akorát napsalo, že součásti lze nainstalovat a nakonfigurovat v ovládacím panelu. Když jsem se díval do ovl.panelů tak jsem tam nic nenašel (teda ani jsem nevěděl co mám hledat). Prosím poraďte někdo, tohle je poslední věc, a už budu mít vše v pořádku.............
Aky presne Pavilion?
Btw, su 2 systemy:
Quickplay pre XP - da sa obnovit tym suborom, co najdes na nete (hp.com). Instalacka je vo forme CD, tiez kdesi beha na nete (neoficialne). Spusta sa bez OS
Quickplay pre Vistu - neda sa obnovit (resp. len reinstalaciou OS), spusta sa S Vistou! Nejde to obist, proste sa najprv spusti Vista a az potom Quickplay.
Je to chyba distributorov a predajcov, ktori neupdatovali popisy a stale uvadzaju "moznost spustit Quickplay bez OS".
Predpokladam, ze tahas subor urceny pre XP verziu a snazis sa ju nainstalovat na Vista verzii. Nepojde ti to a ani to nema riesenie. Proste Quickplay pod Vistou jedine so spustenim Visty.
C
Btw, su 2 systemy:
Quickplay pre XP - da sa obnovit tym suborom, co najdes na nete (hp.com). Instalacka je vo forme CD, tiez kdesi beha na nete (neoficialne). Spusta sa bez OS
Quickplay pre Vistu - neda sa obnovit (resp. len reinstalaciou OS), spusta sa S Vistou! Nejde to obist, proste sa najprv spusti Vista a az potom Quickplay.
Je to chyba distributorov a predajcov, ktori neupdatovali popisy a stale uvadzaju "moznost spustit Quickplay bez OS".
Predpokladam, ze tahas subor urceny pre XP verziu a snazis sa ju nainstalovat na Vista verzii. Nepojde ti to a ani to nema riesenie. Proste Quickplay pod Vistou jedine so spustenim Visty.
C
Pre predinstalovane XP to ide. Pre Vistu to nejde.
Lenze dv6550 je originalne s Vistou; ak si tam das vlastne XPcko tak Quickplay sa ti zrusi bez moznosti doinstalacie/fixu. Dostanes ho tam znova a jedine len z recovery medii a len a jedine pod Vistou (teda sa ti znova bude spustat s Vistou).
Proste ti to nepojde, ak chces Quickplay bez OS tak si musis kupit Pavilion s predinstalovanym XP (teda XP priamo od vyroby).
C
Lenze dv6550 je originalne s Vistou; ak si tam das vlastne XPcko tak Quickplay sa ti zrusi bez moznosti doinstalacie/fixu. Dostanes ho tam znova a jedine len z recovery medii a len a jedine pod Vistou (teda sa ti znova bude spustat s Vistou).
Proste ti to nepojde, ak chces Quickplay bez OS tak si musis kupit Pavilion s predinstalovanym XP (teda XP priamo od vyroby).
C
Ja som sa vykaslal na Quickplay...Som sformatoval win xp,lebo som nebol s nim spokojny..Najprv som myslel ze mi bude quickplay chybat,ale nie.Nechyba mi...Ved dost nekvalitny bol.Sekal obraz obcas..A to ze VRAJ ide ked je vypnuty system,je blbost,pretoze tak ci tak sa ti najprv spusti win xp a potom quickplay...Ja mam teraz POWERDVD a k plnej skokojnosti..Dialkove plne funguje s POWERDVD...Je omnoho kvalitnejsi ako quickplay...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“