Zdravim,
chcel by som vas poprosit o podelenie sa so skusenostami s bookom dv6740ec, popripade iny typ z rady 67xx. Planujem si ho totiz zakupit.
Som student takze by som ho vyuzival na multimedia (filmy a sem tam nejake hry) a kancelarke, resp. skolske veci.
A ake mate skusenosti s vydrzou baterie a prenosnostou? Bude zvladat nosenie do skoly tak dva, tri krat do tyzdna?
Popripade navrhnite inu alternativu.
Vopred dakujem
Pavilion dv6740ec, rady a skúsenosti
Ak potrebujes multimedialny notebook na ktorom si nieco zahras tak je pri tejto cene ten pavilion celkom dobra volba ale aj tak obetujes kvalitu sasi a rychlost servisu proti bussines notebookom este ma napade jeden ktory je kvalitny a pritom s najlepsim servisom a tiez je multimedialny http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10409874 o dake 2000SK lacnejsi ho maju v sharku...
Nevyzera zle, lenze za takmer rovnaku cenu toho ponuka menej. Teda odhliadnuc od sasi a pod., len cisto co sa HW tyka. Trochu sa tiez bojim, ze ta RAM-ka 1GB nebude stacit pre Vistu. Nechcem sa totiz nejak moc obmedzovat v pocte spustenych aplikacii ak uz momentalne nebudem setrit baterku a budem to mat zapojene na adapteri.
Skusal som si tiez nakonfigurovat u Dell-a daco podobne ako je ten HP, lenze stale mi vychadzali extremne vysoke sumy (teda pre mna neakceptovatelne), okolo 34000 bez DPH.
Skusal som si tiez nakonfigurovat u Dell-a daco podobne ako je ten HP, lenze stale mi vychadzali extremne vysoke sumy (teda pre mna neakceptovatelne), okolo 34000 bez DPH.
-
- Moderátor
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“