Zdravim, mam neco malo pres rok nx9420 a zacal mi blbnout displej. V nepravidelnych intervalech (nekdy 3x denne, nekdy 1x tydne) zacne obraz skakat, az se uplne vypne a nekdy treba po par minutach naskoci, nekdy ne a musim vypnout cely notas. Kdyz ho chci pak hned zapnout, tak obraz se vubec nezobrazi a musim pockat treba pul hodky s vypnutym notasem a pak obraz naskoci. Zajimave je, ze pokud mam pripojeny monitor na externi vystup grafiky, tak na nej to vliv nema a obraz na externim vystupu jede porad dal. Jelikoz ten obraz zacne nejdriv skakat, podarilo se mi jej nekolikrat natocit, video prikladam. Pokud budete mit jakykoliv napad cim by to mohlo byt nebo je tu dokonce nekdo HP technik, predem diky. Jinak v servise to bylo, projevilo se jim to jen 1x, takze nic nezjistili, rikal ze to muze byt displej, grafika nebo treba i deska. Vzhledem k tomu, ze to neni v zaruce se mi nechce zkouset neoverene vymeny za x tisic Kc. Jeste jednou diky
www.ikoala.net/MVI_1083.avi
www.ikoala.net/MVI_1086.avi
nx9420 displej problem (video prilozeno)
a nemuze to mit neco do cineni s teplotou ? Proc to po vypnuti nejde hned nahodit a musi se hned pockat ? Nicmene notas je procisteny, bez spiny. Nebo aspon jestli netusis, jak by se to dalo nasimulovat. Ted mi tady bezi treba hodinu 3D Mark a nic a pak muzu delat v excelu nebo wordu a sup, zacne to skakat. Diky
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“