Thinkpad R61 a vse kolem nej
Tak ja momentalne mam R61i, se spatnym jednim subpixelem
Obcas se mi i pri startu stava ze se zasekne cela lista, nenactou se apps co by se meli nacist pri startu a pomuze vypnuti a zapnuti procesu explore.exe, jenze se nenastartujou vsechny apps...takze vypnuti a zapnuti ntb...
Tak sem se rozhodl ze si koupim plny R61 a kdyz uz tak s plnou vybavou
http://lenovo.mironet.cz/lenovo-tp-r61- ... p+dp80780/
Tak snad zadny problem nebude...v utery mi prijde, takze dam vedet.
Mejte se
Obcas se mi i pri startu stava ze se zasekne cela lista, nenactou se apps co by se meli nacist pri startu a pomuze vypnuti a zapnuti procesu explore.exe, jenze se nenastartujou vsechny apps...takze vypnuti a zapnuti ntb...
Tak sem se rozhodl ze si koupim plny R61 a kdyz uz tak s plnou vybavou
http://lenovo.mironet.cz/lenovo-tp-r61- ... p+dp80780/
Tak snad zadny problem nebude...v utery mi prijde, takze dam vedet.
Mejte se
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Pusť si cokoliv víc nahlas. Pěkně je to slyšet například u klasického o-ou u ICQ, QIP atd...
EDIT: Zkoušel jsem se kouknout dospod, co by se dalo utáhnout a zjistil jsem, že zařízení v UltraBay lze zajistit šroubkem. Ten tam ale nemám. Vy jste ho tam měli?
EDIT: Zkoušel jsem se kouknout dospod, co by se dalo utáhnout a zjistil jsem, že zařízení v UltraBay lze zajistit šroubkem. Ten tam ale nemám. Vy jste ho tam měli?
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
Zkušenosti s R61i NG1E6CV
Ahoj, rozhodl jsem se pro koupi tohoto modelu. Prosím o nějaké zkušenosti - dobré i špatné, s tímto konkrétním modelem. Co se vám líbí oproti jiným značkám a jak jste spokojeni s procesorem. Zatím mám na noteboocích zkušnosti jen se dvěma Acery (oba Celeron), tak jsem zvědavý, o kolik si polepším. Díky.
Core2Duo urcite, ale zase zalezi co na tom chces delat...mam ted R61i je tam T5500 a jede to naprosto bajecne... takze az mi zitra prijde R61 s T8100 to bude naaadhera
Je sice pravda ze mam XPcka a nehraju hry, protoze na integrovanem Intelu nespustim ani COD2.....
Ale na normal praci to naprosto staci.. PhotoShop taky jede ok, i kdyz ze by byl nejak narocny to ne
Je sice pravda ze mam XPcka a nehraju hry, protoze na integrovanem Intelu nespustim ani COD2.....
Ale na normal praci to naprosto staci.. PhotoShop taky jede ok, i kdyz ze by byl nejak narocny to ne
inac chcel by som vediet ako to je s tym taktovanim.. lebo ked hram a mam zapojeny adapter hra ide v pohode a ked vypojim adapter a ide na baterku tak to viac seka... kde sa to da nadstavit aby sa mi nadstavoval vykonu podla toho kolko ho potrebujem dostatocne ?
ThinkPad R61 8918-DEG - T8100(2.1GHz), 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 15.4in 1680x1050 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M
jak vytvorit Wifi
Snazim se pouzivat jen programy od Lenova, protoze jsou IMHO "nejslicovanejsi" ale v acess conections mi dela problemy vytvorit si vlastni Wifi sit, nevite nekdo jak?
TP R61 8918-DFG: C2D 2,1 GHz, 4 GB RAM, NVS 140M, 160 GB HDD, Win 7 64-bit build 7100
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“