U lenova R61i mi blbne repracek-prosim poradte
-
- občas něco napíše
U lenova R61i mi blbne repracek-prosim poradte
mam lenovo R61i na ktere jsem si nainstaloval xp. pri poslechu hudby nebo treba jen pri pouhem pouzivani notebooku a zvuku windowsu je slyset jak pravej repro jasne nestiha oproti levymu. memam to nak zvlast vohuleny - to ani u tohohle notebooku nejde, myslim si, ze je to vada od vyroby, pokud mate nekdo podobnej problem nebo vite jak na to napiste,diky
Neni to náhodou, že by to nějak rezonovalo nebo tak něco? Já mám klasickou R61 a dělá mi to taky.
EDIT: Pro ostatní: Nevíte jak odmontovat ten kryt nad repráky? Vlepil bych tam papírek nebo něco a bylo by po rezonování...
Vyřešeno: Při montáži postupovat jako pro výměnu pamětí, po sundání krytu odšroubovat dva pidišroubky vlevo a vpravo. Vpravo lehce přimáčknout a nadzvednout kryt nad Ultrabay (mechaniku je potřeba vyndat) a pod kryt vsunout něco jako papírek (já použil bílou balící fólii - tu bez bublinek). Po zašroubování byl zvuk naprosto v pořádku.
EDIT: Pro ostatní: Nevíte jak odmontovat ten kryt nad repráky? Vlepil bych tam papírek nebo něco a bylo by po rezonování...
Vyřešeno: Při montáži postupovat jako pro výměnu pamětí, po sundání krytu odšroubovat dva pidišroubky vlevo a vpravo. Vpravo lehce přimáčknout a nadzvednout kryt nad Ultrabay (mechaniku je potřeba vyndat) a pod kryt vsunout něco jako papírek (já použil bílou balící fólii - tu bez bublinek). Po zašroubování byl zvuk naprosto v pořádku.
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
Dobře, možná, že to zkusím. V pátek asi pojedu do Plzně, tak uvidím, co mi na to v Lenovu řeknou (těch vad je víc - navíc ještě divně nerovnoměrné podsvícení a to že NB párkrát odmítl nastartovat a musel jsem vytáhnout a zpět zapojit napájení).
Když mě vykopnou, tak půjde NB na plastiku.
Když mě vykopnou, tak půjde NB na plastiku.

TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
I já se potýkám se stejnými problémy. Občas slyším rezonance nad mechanikou. Dále když je napájen ntb z baterie, tak se mi už párkrát při načítání Windows sekl.
15,4" LENOVO THINKPAD R61 [WSXGA+ 1680x1050, C2D T8100 2,1GHz, 2GB DDR2 667MHz, QUADRO NVS 140M 128MB, SEAGATE 320GB 7200ot., 9+6 Cell Battery, WinXP Pro SP3 CZ] + external HITACHI 160GB 5400ot.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“