Zdravim,
mam R61 a pokud jedu na baterie, tak se stava, ze se asi po peti minutach totalne zasekne wifi (pokud se vubec pripoji). Nepomuže manualni vypnuti a zapnuti, zakazani a povoleni, musi se cely ntb restartovat a stejne po peti minutach to vytuhne znova. Jedine reseni je jet ze zdroje. To pak drzi. Pouzivam XP v defautním stavu (neaktualizovane), minimalne Lenovackych aplikaci - protoze to priserne zralo pamet - Access Connection, Power Managment, Active Protection System; bios je z 1. 7. Je to reinstalovany uz trikrat, protoze se furt neco sr.lo (modra smrt nebo se to samo od sebe restartovalo, aniz by to neco napsalo), je tam dokonce i vymenena pamet. Co s tim? Mam to reklamovat a omlatit jim to o hlavu nebo existuje nejaky alternativni reseni???
R61 kolaps wifi
Nechci sýčkovat, ale podobné problémy jsem řešil i na svým notebooku pod Vistami (a později i XP). Mám takové podezření, že Lenovo má trochu nedotáhlé ovladače. Protože po Linuxem tento nešvar nepozoruji. Když mi přestane odpovídat Wi-fi, tak se po pár vteřinách znovu ozve a pokračuje dál. U Widlí už pomohl kolikrát jen restart.
Celý život bojuji s průměrností.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“