R61 kolaps wifi

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
64qam
občas něco napíše

R61 kolaps wifi

Příspěvekod 64qam » 30 srp 2008 13:18

Zdravim,
mam R61 a pokud jedu na baterie, tak se stava, ze se asi po peti minutach totalne zasekne wifi (pokud se vubec pripoji). Nepomuže manualni vypnuti a zapnuti, zakazani a povoleni, musi se cely ntb restartovat a stejne po peti minutach to vytuhne znova. Jedine reseni je jet ze zdroje. To pak drzi. Pouzivam XP v defautním stavu (neaktualizovane), minimalne Lenovackych aplikaci - protoze to priserne zralo pamet - Access Connection, Power Managment, Active Protection System; bios je z 1. 7. Je to reinstalovany uz trikrat, protoze se furt neco sr.lo (modra smrt nebo se to samo od sebe restartovalo, aniz by to neco napsalo), je tam dokonce i vymenena pamet. Co s tim? Mam to reklamovat a omlatit jim to o hlavu nebo existuje nejaky alternativni reseni???

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 30 srp 2008 13:23

Mozna ty XP v "defaultnim stavu" nejsou to nejlepsi... XPcka jsou pouzitelne az se service packem 2 a tunou zaplat a oprav. BSOD na XP bez jakychkoliv aktualizaci a SP neni nic neobvykleho.

64qam
občas něco napíše

Příspěvekod 64qam » 30 srp 2008 15:29

Ten defautni stav myslim to, co uz bylo nainstalovany z tovarny, XP SP2 plus cca breznovy aktualizace. Nedej boze abych to pak aktualizoval na novejsi, pripadne SP3, to je uplne hotovo...

xmarek
píše často

Příspěvekod xmarek » 30 srp 2008 20:45

Nechci sýčkovat, ale podobné problémy jsem řešil i na svým notebooku pod Vistami (a později i XP). Mám takové podezření, že Lenovo má trochu nedotáhlé ovladače. Protože po Linuxem tento nešvar nepozoruji. Když mi přestane odpovídat Wi-fi, tak se po pár vteřinách znovu ozve a pokračuje dál. U Widlí už pomohl kolikrát jen restart. :(
Celý život bojuji s průměrností. :(

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“