Thinkpad SL300/SL400/SL500 seria
hehe s tebou je sranda...
na wikipedii sem se dival ale bylo to anglicky tekze by sem se na to musel pozorne cist a zbytecne dlouhe se mi nechtelo cist
ale ten prvni odkazten uz znam nazpamet
hmm takze jestli sem to cetl spravne tak to neni zpetke kompatibilni s hdmi a dvi... to sem cekal... jde mi spis teda o to jak je to v souc. dobe podporovane u displayu a monitoru.. jesti to tam v tom notasu vubec na neco je.. pac jestli to ty monitory nemaji tak to nezapojim a kupovat kvuli tomu dock station..
na wikipedii sem se dival ale bylo to anglicky tekze by sem se na to musel pozorne cist a zbytecne dlouhe se mi nechtelo cist
ale ten prvni odkazten uz znam nazpamet
hmm takze jestli sem to cetl spravne tak to neni zpetke kompatibilni s hdmi a dvi... to sem cekal... jde mi spis teda o to jak je to v souc. dobe podporovane u displayu a monitoru.. jesti to tam v tom notasu vubec na neco je.. pac jestli to ty monitory nemaji tak to nezapojim a kupovat kvuli tomu dock station..
No to samozřejmě vím, proč se nemůžu rozhodnout : na noťásku budu hlavně hrát wowko...a občas i dělat něco jiného...ThinkPady nejsou herní noťasy...nemají ryze herní grafiky...herní Acer 5903G, je zase acer, jinak by byl perfektní...ale ta šance 1:5, že se p**e
Můžu na něm hrát třeba denně 5hodin a zvládne to?
Sorry, že se zase ptám tak debilně, ale lenovka nejsou z nejevnějších, musím to probrat ze všech stran....
Kvůli tomu hraní si právě myslím, že Sl500 by na tom mělo být nejlíp....tu R500 jsem už asi zavrhla, můj noťásek se nebude skoro přenášet, fakt max 1x za měsíc...takže roll-cage moc nepotřebuju, o dokině neuvažuju a mechaniku za baterku měnit taky nechci....
Důležité, zvládne se tvářit jako herní noťas??
Můžu na něm hrát třeba denně 5hodin a zvládne to?
Sorry, že se zase ptám tak debilně, ale lenovka nejsou z nejevnějších, musím to probrat ze všech stran....
Kvůli tomu hraní si právě myslím, že Sl500 by na tom mělo být nejlíp....tu R500 jsem už asi zavrhla, můj noťásek se nebude skoro přenášet, fakt max 1x za měsíc...takže roll-cage moc nepotřebuju, o dokině neuvažuju a mechaniku za baterku měnit taky nechci....
Důležité, zvládne se tvářit jako herní noťas??
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Prenasat maximalne 1x za mesiac? kup si desktop - za 16-17tisic ho mas aj s 22" LCDkom a vsetkym co k tomu treba. Viz http://www.zive.cz/Clanky/Sestavy-na-za ... fault.aspx tu zostavu "Levný a výkonný multimediální domácí základ (PC základ kolem 10 000 korun s DPH)"
A k tomu si na to obcasne prenesenie kup Eee PC 901/MSI Wind/mivvy m310 za necelych 10tisic. Ak by ta male notebooky neoslovvali, tak za 10 tisic si mozes kupit aj nejake slusne HPcko 15,4".
Vysledok bude rovnako velka investicia a vyznamne vyssie pohodlie aj herny vykon.
A k tomu si na to obcasne prenesenie kup Eee PC 901/MSI Wind/mivvy m310 za necelych 10tisic. Ak by ta male notebooky neoslovvali, tak za 10 tisic si mozes kupit aj nejake slusne HPcko 15,4".
Vysledok bude rovnako velka investicia a vyznamne vyssie pohodlie aj herny vykon.
Twisted firestarter, @madciapka
hmm to je fajn, tak tohle už slyším po několikáté...Desktop mám, zabírá místo, nechci...chci NB a mít místo pod stolem...tam mi teďka zavazí case od compu a furt se o něj kopu...takže teda jak ? It drives me crazy:-) takže pokud budu přenášet 1x měsíčně, tak mám raději kukat po nějakém desktop replacementu?? no já jdu hledat....
For the Horde! - ale s rezervou, Alíci jsou taky lidi (kéž by si to oni mysleli o nás)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Dell Inspiron 1720
EDIT: kukam ze v CR uz je aj studio, ten mozno aj skor - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58546
EDIT: kukam ze v CR uz je aj studio, ten mozno aj skor - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58546
Twisted firestarter, @madciapka
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“