Thinkpad R400/R500 seria
Ahoj,
vcera sem mel konecne cas se kouknout na nejakej ten filmek a to samozrejme na baterku.
Dal sem profil max batery life a misto integrovanych repro jsem mel koss porta pro, hlasitost na max, film byl z HDD a to DIVx. Byl jsem nucen vypnout aktivni ochranu pevneho disku, jelikoz v aute se na to jinak nedalo koukat. Stav baterky na zacatku 99%.
2,5 hod koukani na film + tak 20 minut klikani kolem
pak uz sem dorazil domu a na ukazateli svitilo po vypnuti filmu 45 min pak naskocilo 57 min.
Mam tu konfiguraci s grafikou 3470. Toz snad se nekomu toto male zhodnoceni bude hodit.
Jinak nemuzu to ted najit ale mam dojem ze ma magnesiovej ram jak v display tak i v tele.
Dal sem zkousel catii V5 a naprosto bez problemu a HOMAM V v nativnim rozliseni tez noproblemo.
vcera sem mel konecne cas se kouknout na nejakej ten filmek a to samozrejme na baterku.
Dal sem profil max batery life a misto integrovanych repro jsem mel koss porta pro, hlasitost na max, film byl z HDD a to DIVx. Byl jsem nucen vypnout aktivni ochranu pevneho disku, jelikoz v aute se na to jinak nedalo koukat. Stav baterky na zacatku 99%.
2,5 hod koukani na film + tak 20 minut klikani kolem
pak uz sem dorazil domu a na ukazateli svitilo po vypnuti filmu 45 min pak naskocilo 57 min.
Mam tu konfiguraci s grafikou 3470. Toz snad se nekomu toto male zhodnoceni bude hodit.
Jinak nemuzu to ted najit ale mam dojem ze ma magnesiovej ram jak v display tak i v tele.
Dal sem zkousel catii V5 a naprosto bez problemu a HOMAM V v nativnim rozliseni tez noproblemo.
tha32i píše:Byl jsem nucen vypnout aktivni ochranu pevneho disku, jelikoz v aute se na to jinak nedalo koukat.
mne minule stacilo zaskrtnut "adaptively ignore frequent repetitive shocks such as those experienced in when in a train or automobile" a znizit citlivost.
btw to su udaje so 6cell alebo 9cell bateriou?
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ghost píše:MadCap: ja som sa pytal preto, ze moj T61 (+/- rovnaky HW ako R61 s quadrom) mi vydrzi nieco cez 4hod s 9cell bateriou. pokial by R500 s ATI zvladal 4hod s 6cell tak je to vyrazny posun vpred.
Tak je to predsalen vyrazne modernejsie GPU, tak by som ocakaval nejaky posun dopredu
Twisted firestarter, @madciapka
MadCap píše:Vy zijete v nejakej davnej minulosti? Sledovanie filmu je jedna z najmenej narocnych cinnosti, co sa na modernom notebooku da robit (samozrejme film v SD) - myslim ze je to porovnatelne s pocuvanim mp3.
Ale i tak je to na 6-clankovou batrku docela pekny. a mimochodem sledovani filmu je jeste stale o trochu narocnejsi nez poslouchani mp3, zas tak nenarocny to neni.
Ahoj,
upresnim. Mam model s 6cell baterkou. Nevim o tom ze by se prodavali i sestavy r500 s 9ti cell.
jinak co se tyce spotreby tak jas byl na minimum (koukal jsem v noci) a vnitrosti jsou jedni z tech nejnovejsich. DDR3 pameti, maj mensi spotrebu nez DDR2, procesor 25W, pokud vim tak i lepsi chlazeni=min se toci vetrak. A celkove propracovana sprava napajeni, ktera vypla co se dalo vcetne DVD-ROM atd.
Jinak na svem starem HPcku nebyl skoro rozdil mp3(se zavrenym vikem) / film
Hledal jsem ale nenasel tak pokud mi nekdo poradite jak udelat aby se prostredni tlacitko ot trackpointu chovalo jak midle button budu rad. plus jak napsat * bez zapnuti numlocku.
upresnim. Mam model s 6cell baterkou. Nevim o tom ze by se prodavali i sestavy r500 s 9ti cell.
jinak co se tyce spotreby tak jas byl na minimum (koukal jsem v noci) a vnitrosti jsou jedni z tech nejnovejsich. DDR3 pameti, maj mensi spotrebu nez DDR2, procesor 25W, pokud vim tak i lepsi chlazeni=min se toci vetrak. A celkove propracovana sprava napajeni, ktera vypla co se dalo vcetne DVD-ROM atd.
Jinak na svem starem HPcku nebyl skoro rozdil mp3(se zavrenym vikem) / film
Hledal jsem ale nenasel tak pokud mi nekdo poradite jak udelat aby se prostredni tlacitko ot trackpointu chovalo jak midle button budu rad. plus jak napsat * bez zapnuti numlocku.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“