T40 zamrzani
kdyz stahnete ovladace primo od ati, tak ibm je neveme..mozna to dela nejaky software od ibm..ale omegy se nainstalovali bez problemu a hned napoprve..
to ze to hodilo chybu ati muze byt i ram..ati totiz sdili nejakou pamet se systemovou..
opravdu bych se s nim dohodl treba na tri dny na vyzkouseni..skusil preinstalovat a testnout..
ale i ja se priklanim k majkimu..dle me je mnohem lepsi za to dat i 2krat vice a vedet ze to na sto procent aspon ten rok vydrzi (pro fyzicke osoby dokonce 2 roky), a nezit v strachu..
to ze to hodilo chybu ati muze byt i ram..ati totiz sdili nejakou pamet se systemovou..
opravdu bych se s nim dohodl treba na tri dny na vyzkouseni..skusil preinstalovat a testnout..
ale i ja se priklanim k majkimu..dle me je mnohem lepsi za to dat i 2krat vice a vedet ze to na sto procent aspon ten rok vydrzi (pro fyzicke osoby dokonce 2 roky), a nezit v strachu..
no kradene to poznate tak, ze treba za nejakou dobu vam zatuka policie na dvere s papiry k domovni prohlidce
reknu to takhle..elektronika je zradna vec..uz jsem si tak parkrat koupil veci, o kterych jsem myslel, ze pujdou opravit..a bohuzel nesly..
a kdyz to ma 4 mesice po zaruce, tak proc to nenechal opravit kdyz jeste byl cas..
zkuste premyslet zpetne..a zbytecne nevyhazujte penize..
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
reknu to takhle..elektronika je zradna vec..uz jsem si tak parkrat koupil veci, o kterych jsem myslel, ze pujdou opravit..a bohuzel nesly..
a kdyz to ma 4 mesice po zaruce, tak proc to nenechal opravit kdyz jeste byl cas..
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Typicky problem T byl, ze se u nekterych serii pri nesetrnem zachazeni vlivem ohybani po case "odlepil" chladic z GPU (grafika), ktera se zacla prehrivat a proto to zatuhavalo. Nicmene bych to teda nekoupil
Slusny repas T40 vyjde tak na 18k a je tam aspon 6 mesicu zaruka a verohodny puvod. Teplotu GPU lze zmerit pomoci http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=18067
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“