Thinkpad SL300/SL400/SL500 seria
ja bych vratil cele. k tomu piskani - nektere kusy piskaji, nektere ne, to lcd by to delat nemelo, takze pokud mas moznost vzit novy kus, udelej to
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
No tak to piska opravdu jenom kdyz se zapisuje. A moc to slyset neni.
Pujdu do alzy, zeptam se jestli mi ho vymeni na miste za jiny, kdyz ne, tak pojedu rovnou do servisu Lenovo ... (kvuli LCD)
Prostepooky: S tim LCD je to asi ojedinely pripad. Jinak notebook je fajn Vsechno beha jak má. Akorat jsem nenasel instalacni soubory Vist, nevite nekdo kde sou ? Na prilozenych cd jsou akorat xp.
Pujdu do alzy, zeptam se jestli mi ho vymeni na miste za jiny, kdyz ne, tak pojedu rovnou do servisu Lenovo ... (kvuli LCD)
Prostepooky: S tim LCD je to asi ojedinely pripad. Jinak notebook je fajn Vsechno beha jak má. Akorat jsem nenasel instalacni soubory Vist, nevite nekdo kde sou ? Na prilozenych cd jsou akorat xp.
bude tam nejaka skryta partition na HDD, ze ktere jde udelat obnova OS do tovarniho nastaveni (tak jak jsi to koupil)
-> vyhoda - nahodi se ti to cele do funkcniho stavu, vyrocbe nemusi davat DVD
-> nevyhoda - udela to defaultni rozdeleni disku, prijdes o data. kdybys mel media, mohl bys pouzivat 2 oddily na HDD a pri reinstalu zformatovat jen systemovou cast. to obnoveni ti to smaze vsechno.
-> vyhoda - nahodi se ti to cele do funkcniho stavu, vyrocbe nemusi davat DVD
-> nevyhoda - udela to defaultni rozdeleni disku, prijdes o data. kdybys mel media, mohl bys pouzivat 2 oddily na HDD a pri reinstalu zformatovat jen systemovou cast. to obnoveni ti to smaze vsechno.
kazdy velky byk byl jednou tele
.:OMAR:. píše:Akorat jsem nenasel instalacni soubory Vist, nevite nekdo kde sou ? Na prilozenych cd jsou akorat xp.
http://www.lenovogadget.cz/zpravy/cz/zp ... ery_discs/
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Mam SL500 jiz 10 dni. Piskani se neprojevilo, akorat pokud dam hlavu primo k vetraku a pocitac neco zapisuje tak je trochu slyset, ale jinak ne. Nevyhoda je urcite leskle viko, ale to urcite vyresi samolepka ze skinbooku. Kvalita sasi je taky paradni.
Notebook je chladny(jeste aby ne kdyz porad bezi vetrak), akorat pri hrani(NFS: Prostreet na 1024. A stredni detaily) fouka teply vzduch ale sasi se nijak neohreje. Vydrz baterie jsem zatim poradne nevyzkousel, ptz taha stale aktualizace. Ale casem urcite napisu vydrz na baterie
Mohu jen doporucit.
Notebook je chladny(jeste aby ne kdyz porad bezi vetrak), akorat pri hrani(NFS: Prostreet na 1024. A stredni detaily) fouka teply vzduch ale sasi se nijak neohreje. Vydrz baterie jsem zatim poradne nevyzkousel, ptz taha stale aktualizace. Ale casem urcite napisu vydrz na baterie
Mohu jen doporucit.
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“