Thinkpad R400/R500 seria
problem s client security
Ahojte, mam taky zvlastny problem Neviem ako ho vyriesit, skusam to uz tri hodiny ale beznadejne, tak sa skusim spytat vas, mozno mi poradite.. Chcel som si nainstalovat Nero 7 ale to bola chyba lebo sa mi to nielen ze nepodarilo, ale nasledne sa mi nedalo ani odinstalovat... na nete som sa docital o nejakom programe ktory dokaze odinstalovat aj take veci, ktore windows nevie odinstalovat alebo co...velmi sa nevyznam, ale kazdopadne asi po hodine sa mi to podarilo odinstalovat.. A teraz mi vznikol tento problem: Ked vzdy zapnem pocitac, a chcem otvorit dajme tomu Tento pocitac, alebo len kliknem pravim tlacitkom mysi na ploche, proste ked chcem nieco otvorit, tak sa mi vyhodi hlasenie typu: Client Security - Password Manager je to nejaka akcia co sa spusta alebo ako by som to popisal a je tam napisane: Please wait while Windows configures Client Security - Password Manager
No a potom sa mi dole na liste vyhodi hlasenie ze : Rizeni uzivatelskych uctu: css_manage_vista_tpm.exe a na to mozem dat bud povolit alebo storno..ked dam povolit tak sa to opakuje dokola, a ked dam storno, tak sa uz dostanem do toho co potrebujem, dajme tomu do Tento pocitac alebo hocico ine... Nevie niekto co by to mohlo byt, a ako sa to da zrusit? Dufam ze aspon niekto pochopi o com pisem, lebo je to podla mna dost tazke sa v tomto clanku vyznat....ale snad ten komu sa to stalo, by mohol vediet..popripade aj iny z vas....Velmi pekne dakujem vsetkym za radu!
No a potom sa mi dole na liste vyhodi hlasenie ze : Rizeni uzivatelskych uctu: css_manage_vista_tpm.exe a na to mozem dat bud povolit alebo storno..ked dam povolit tak sa to opakuje dokola, a ked dam storno, tak sa uz dostanem do toho co potrebujem, dajme tomu do Tento pocitac alebo hocico ine... Nevie niekto co by to mohlo byt, a ako sa to da zrusit? Dufam ze aspon niekto pochopi o com pisem, lebo je to podla mna dost tazke sa v tomto clanku vyznat....ale snad ten komu sa to stalo, by mohol vediet..popripade aj iny z vas....Velmi pekne dakujem vsetkym za radu!
Barca es mes que un club!
LENOVO THINKPAD R500/ C2D P8400/ 15.4" WSXGA+/ 2GB/ A3470 128MB/ 160GB 5.4k/
LENOVO THINKPAD R500/ C2D P8400/ 15.4" WSXGA+/ 2GB/ A3470 128MB/ 160GB 5.4k/
len mne sa zda alebo ceny ntb lenovo isli az prehnane smerom dole?!
moje R500(ATi) stalo pred mesiacom este skoro 30tis SK, pred dvoma tyzdnami 25tis SK a dnes uz pod 23tis SK??? to akoze... akoze je dost vtipne ze kompletna montevina v podani lenovo je najlacnejsia na trhu? dost nezvyk na lenovo nie?
moje R500(ATi) stalo pred mesiacom este skoro 30tis SK, pred dvoma tyzdnami 25tis SK a dnes uz pod 23tis SK??? to akoze... akoze je dost vtipne ze kompletna montevina v podani lenovo je najlacnejsia na trhu? dost nezvyk na lenovo nie?
NP234xx a NP732xx sa uz vypredavaju. budu pravdepodobne nove modely s vacsimi 320GB HDD, webkamerou ale s P7370 miesto P8400.
a R-ka isli dost dole cenou v poslednej dobe - konecne. vobec by som sa nehneval keby isli dole s cenou aj ine modelove rady ako T, W alebo X. ich ceny u nas su vysoke aj v porovnani s inymi EU krajinami a navyse este aj obmedzena ponuka. napr. taky zastaraly X300 chce dnes nemenovany slovensky velkosklad predavat za 53tisic skk bez dane...
a R-ka isli dost dole cenou v poslednej dobe - konecne. vobec by som sa nehneval keby isli dole s cenou aj ine modelove rady ako T, W alebo X. ich ceny u nas su vysoke aj v porovnani s inymi EU krajinami a navyse este aj obmedzena ponuka. napr. taky zastaraly X300 chce dnes nemenovany slovensky velkosklad predavat za 53tisic skk bez dane...
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
-
- píše často
pravdepodobne by to mohl byt napr tento. http://www.lenovoshop.cz/?cls=stoitem&stiid=532848
ale zadnou vyhodu az na vetsi disk a webcam nevidim, cpu to ma dokonce horsi.
ale zadnou vyhodu az na vetsi disk a webcam nevidim, cpu to ma dokonce horsi.
-
- píše často
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To pískání vnímají jen někteří lidé a i dva stejné notebooky můžou pískat různě hlasitě. Dokonce neplatí, že by byl problém jen s Intel notebooky. Právě mi na stole trůní vedle ThinkPadu notebook s AMD Turion X2 Ultra a v některých situacích píská docela dost (ten samý model už jsem měl před pár měsící a ten jiný kus nepískal).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Moje R500 občas píská, ale zatím mě to neirituje tolik, abych se rozhodl šahat do nastavení BIOSu. Uvidíme, jak to bude pokračovat.
Ale mám problém s hlasitostí. Velmi často se mi stává, že se mi při změně hlasitosti samovolně snižuje i hlasitost "Zařízení Wave" a často ho musím manuálně zvedat, jinak zvuk není slyšet. Nedá se hlasitost Wave nějak "zamknout", například v registrech? Problém bude možná způsoben aplikacemi (k přehrávání hudby používám foobar2000, pro filmy KMPlayer), ale občas mě to fakt štve a rád bych se toho zbavil jednou pro vždy
Ale mám problém s hlasitostí. Velmi často se mi stává, že se mi při změně hlasitosti samovolně snižuje i hlasitost "Zařízení Wave" a často ho musím manuálně zvedat, jinak zvuk není slyšet. Nedá se hlasitost Wave nějak "zamknout", například v registrech? Problém bude možná způsoben aplikacemi (k přehrávání hudby používám foobar2000, pro filmy KMPlayer), ale občas mě to fakt štve a rád bych se toho zbavil jednou pro vždy
Dobry den
planujem si zakupit notebook len na kancelarske aplikacie, obcasne pozerania filmov a pocuvanie hudby na cestach. Ziadne hry neplanujem. Mojou najvacsiou prioritou je, aby notebook bol kvalitny z hladiska odolnosti, kedze ho budem dost casto prenasat v batohu a v slusnej cenovej relacii. Rozhodujem sa medzi mobilnejsou R400 a na pracu pohodlnejsiu R500. Kedze to bude moj prvy notebook, chcel by som sa pytat, ci je medzi nimi rozdiel v spracovani a v materialoch? Je pravda, ze R400 je odolnejsia pretoze obsahuje kvalitnejsie materialy? Su vhodne na caste prenasanie, alebo mam sporit radsej na modely T popripade notebook inej znacky?
Dakujem
planujem si zakupit notebook len na kancelarske aplikacie, obcasne pozerania filmov a pocuvanie hudby na cestach. Ziadne hry neplanujem. Mojou najvacsiou prioritou je, aby notebook bol kvalitny z hladiska odolnosti, kedze ho budem dost casto prenasat v batohu a v slusnej cenovej relacii. Rozhodujem sa medzi mobilnejsou R400 a na pracu pohodlnejsiu R500. Kedze to bude moj prvy notebook, chcel by som sa pytat, ci je medzi nimi rozdiel v spracovani a v materialoch? Je pravda, ze R400 je odolnejsia pretoze obsahuje kvalitnejsie materialy? Su vhodne na caste prenasanie, alebo mam sporit radsej na modely T popripade notebook inej znacky?
Dakujem
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
R400 je odolnější a její odolnost je shodná s řadou T (porovnával jsem s T400). Na práci jsou pohodlné asi oba stejně, protože maj stejnou klávesnici. Pokud si koupíš R500 s rozlišením 1280x800, tak nenabídne nic navíc (jen zbytečně velké pixely). R500 s rozlišením 1680x1050 nabídne větší plochu pro práci, ale pixely už jsou velmi malé, což může být někomu (třeba mě jo) nepříjemné.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
ano je to pravda, nasiel som to aj v tabook-u:
ThinkPad Roll Cage and Top Cover Roll Cage (one-piece magnesium) rovnako ako rada T, pricom R500 ma "len" ThinkPad Roll Cage (one-piece magnesium).
Mal by som este otazku ohladne sluzby On-Site Next Business Day s Protection (nasledujúci pracovný deň na mieste u zákazníka), ci sa da pre R400 zakupit. Pozeral som to na alze a nie som si isty.
Dakujem
ThinkPad Roll Cage and Top Cover Roll Cage (one-piece magnesium) rovnako ako rada T, pricom R500 ma "len" ThinkPad Roll Cage (one-piece magnesium).
Mal by som este otazku ohladne sluzby On-Site Next Business Day s Protection (nasledujúci pracovný deň na mieste u zákazníka), ci sa da pre R400 zakupit. Pozeral som to na alze a nie som si isty.
Dakujem
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“