Vypodloženie T61

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
deli''

Vypodloženie T61

Příspěvekod deli'' » 09 led 2009 19:36

Zdravím vás...

Tento pondelok som zaniesol do pobočky servisu Český Servis svoj Thinkpad T61, aby som uplatnil záručnú opravu displeja - ostávali na ňom tiene/duchovia už zatvorených aplikácií.

K reklamácií som priložil súpis závad (resp. vecí, ktoré sa mi nepozdávali), lenže vo všetkých bodoch mi technik vyhovieť nemohol. Nikomu to nemám za zlé, som rád, že bude vyriešený problém s displejom, kde sme sa dohodli na výmenene displeja, základnej dosky a grafickej karty.

Na notebooku sa mi nepáči uvoľnená operka rúk - ľavý a pravý roh má niekoľko mm vôľu, a tak to vŕzga -> tu by som sa chcel spýtať, či to máte nejako ošetrené/podložené (v tom prípade, ak vám to taktiež vŕzga); ako sa dajú dotiahnúť pánty (majú určitú vôľu)?;

Domeek
občas něco napíše

Příspěvekod Domeek » 10 led 2009 14:47

Před Vánoci jsem si koupil novou R400 a mám ten samý problém s tou opěrkou na ruce. Opěrka na pravé má asi 1mm vůli. Dá se "nadzvednout" zhruba o ten jeden mm. Není to nic strašného, ale je tam vůle, plasty pořádně nesedí. Nevím jestli u Lenova zaostává kvalita, nebo jak se na to dívat.
Stařičký Compaq EVO N410c,
Asus F3Jc,
Lenovo ThinkPad R400

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 10 led 2009 15:41

jj, tyka se to vsech r400i r61 ve 14 uhlopricce
proste asi jedina vyraznejsi vada na tom booku
da se resit tak, ze podlepis kousek papiru pod ten plast
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“