Repasovaný notebook (IBM/Lenovo)
Repasovaný notebook (IBM/Lenovo)
Ahojky! Máte někdo zkušenost s koupí repasovaného notebooku IBM / Lenovo? Měla bych zájem o ThinkPad R60, ale jako nový je v současné době dle mého názoru dost drahý. Nechce se mi za něj dát kolem 40.000Kč.
Nejvetsi problem je ten, ze na nej mas omezenou zaruku, zpravidla jen 6 mesicu a baterie nema 100% kapacitu. Jakakoli pozarucni oprava notebooku byva neskutecne draha, zvlaste vymena zakladni desky.
Ja bych si jako jediny (hlavni) notebook repas nekoupil. Jen jako druhy notebook na tahani ven, do hospody apod. Kvalita levnych znacek neni sice kolikrat srovnatelna, ale zase to kompenzuje minimalne dvouleta zaruka a nova baterie (byt nektere firmy nabizeji k repasovanemu notebooku novou baterii za slusnou cenu).
Ja bych si jako jediny (hlavni) notebook repas nekoupil. Jen jako druhy notebook na tahani ven, do hospody apod. Kvalita levnych znacek neni sice kolikrat srovnatelna, ale zase to kompenzuje minimalne dvouleta zaruka a nova baterie (byt nektere firmy nabizeji k repasovanemu notebooku novou baterii za slusnou cenu).
Koupě repasovaného notebooku je vždy sázkou do loterie. Vždycky záleží na solidnosti prodejce. Já jsem se bohužel setkal spíš s lidma, kteří víc mluvili než činili a v případě poruchy notebooku máte chuť si spíš nadat do blbců a praštit s notebookem do popelnice. Navíc dostat k notebooku originální doklady je mnohdy zhola nemožné.
Nechci Vám doporučovat koupi nějakého levného šuntu, ale i ten má zpravidla 2 letou záruku.
Nechci Vám doporučovat koupi nějakého levného šuntu, ale i ten má zpravidla 2 letou záruku.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“