Zformatovany hdd s backup partionem
Zformatovany hdd s backup partionem
Zdravím, bohužel jsem si smazal celý hdd i s backup pro windows. Notebook mám z ameriky ( Lenovo IdeaPad Y730 ), systém jsem měl Vista Home premium 64bit OEMact Lenovo. Nevíte kde sehnat tento sytém ? Jde mi o to aby mi to vzalo licenční kód co mám na notebooku. předem děkuji metjuF
zdravim ta, ja som si napriklad zmazal cely disk zamerne, pretoze som potreboval viac miesta na disku. riesil som to nasledovne: musis si zohnat tu verziu home premium 64 bit (s hocijakym licencnym cislom), to je jedno odkial. su rozne sposoby ako to docielit.
za druhe stiahni si priamo z microsoftu product key update tool alebo tak nejako. po nainstalovani visty spust tento program a napis tam tvoje licencne cislo. nasleduje restart a mas to prepisane na tvoju oem verziu, kedze oem verzia sa viaze len na ten dany notebook. neviem ako je to s vistami, ale pod xp to funguje. vsetko slape tak ako ma.
dufam, ze som ti pomohol.
za druhe stiahni si priamo z microsoftu product key update tool alebo tak nejako. po nainstalovani visty spust tento program a napis tam tvoje licencne cislo. nasleduje restart a mas to prepisane na tvoju oem verziu, kedze oem verzia sa viaze len na ten dany notebook. neviem ako je to s vistami, ale pod xp to funguje. vsetko slape tak ako ma.
dufam, ze som ti pomohol.
visty nemusis riesit vobec tak zlozito... staci ked si zozenies instalacku akejkolvek 64bit edicie visty (nie vsak nejaku upravenu vyrobcom nejakeho notasu a samozrejme jazykova verzia musi suhlasit) a vlozis tam svoj product key... podla product key instalator automaticky zvoli spravnu ediciu a licenciu (vista ma len 1 instalacku pre vsetky edicie)... pokial by nahodou ten kluc nezobrala, tak tam nezadavaj ziaden kod, pokracuj dalej v instalacii a na naslednej obrazovke vyber svoju ediciu... po nainstalovani zavolaj na linku MS a s operatorom zmenis product key a aktivujes...
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“