Beri píše:
to j.matrix: jestli se nepletu, tak se jedná o stejný typ jako jsi uváděl ve své recenzi. Tak jestli tomu tak je, tak bych se Tě chtěl zeptat jak si s ním spokojený a zda-li bys ho doporučil. Dále by mě zajímala kvalita displeje s LED podsvícením, hlavně venku (v terénu)
Moje hlavní požadavky jsou:
rozlišení 1280x800 (kvůli očím)- stejně doma používat ext. monitor
LED podsvícení - které zde mj. doporučujete
přepínatelná grafika (občas bych si dopřál nějakou tu hru)
výdrž - díky int. grafice
výpoč. výkon je dostačující pro občasné jednoduché střihání videa (4x do roka).
Hry bych hrál opravdu občas, stejně na to nemám dost času a už jsem z toho trochu vyrostl.
Časem uvažuju o koupi dockovací stanice (až mě přestanou zapojovat/odpojovat kabely)
Tímto bych vás prosil o váš názor na tento stroj, popř. co byste jiného doporučily.
Díky Beri.
ahoj. tak to fajn ze si prestal pozerat po aceroch a pozrel si sa na notebooky
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No ano, v tom odkaze to vyzera na ten isty co mam ja ( teda ak tam nemaju chybu, lebo product number je to iste). Tak ja som spokojny az na jednu vec, a to je ze mi obcas padne ovladac ati grafiky v archicade, vraj je to uz vyriesene ale este som nemal cas sa tomu venovat, ked mozem robim na desktope. Akurat som musel na displayport kupit na ebay redukciu displayport - dvi, lebo som cez analogovy kabel mal strasny obraz na ext. displeji ( iba 19´´ 1280x1024 ). Dalej som dokupil 2GB ram kvoli viste ( ale kvoli integ. grafikam mozem vyuzit iba 2,5GB miesto standardne 3,4) Dokupil som za par euro instalacky 64b visty ale este som ju nenahodil. A takisto ma napalilo ze som si kupil pouzity ultrabay adapter na disk ale az neskor som si precital swarmov blog takze uz viem preco mi nepasuje
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ale inak super notas, az na vistu ale da zvyknut na nu, co sa tyka vydrze v xp som netestoval, kedze nejde v nom prepinanie grafik nema pre mna vyznam ( tam si myslim ze je vacsi rozdiel medzi ati a intel ako medzi systemami aj ked mam pocit ze vista stale hrabe zbytocne na disku ) Displej ma podsvietenie celkom fajn, rovnomerne,rozlisenie je nenarocne na oci.
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201