R500 problém nejspíš s grafikou (INTEL)
R500 problém nejspíš s grafikou (INTEL)
Zdar, tak koupil jsem si tento http://lenovoshop.cz/lenovo-thinkpad-r5 ... 33831.html notebook - zatím se jeví dobře, ale mám problém nejspíše s grafickou kartou od INTEL. Když jedu na baterku a dívám se na video, nebo prohlížím fotky, tak se obraz škube a na displayi poblikávají čáry (něco jako u CRTečka, když vám někdo volá na mobil... ). Jakmile fičím na zdroji, obraz jede normálně. Nainstalovanou mám Vistu s nejnovějšími ovladači na grafickou kartu... Kde může být problém? Dělá to taky někomu z vás? Jak mám postupovat? Moc děkuji za každou odpověď
//edit: Vyřešeno, problém byl v nastavení u napájení grafické karty musí být nastaven velký výkon na úkor baterky
//edit: Vyřešeno, problém byl v nastavení u napájení grafické karty musí být nastaven velký výkon na úkor baterky
Čau, tento notebook je opravdu super, ale objevila se jedna závada, která mě opravdu vytáčí - notebook vydává nepříjemný modemový zvuk. Vím, již se to někde na fóru řešilo, ale mě nepomohlo nic. Stroj jsem kupoval přes e-shop, tudíž mám ještě týden na vraceni . Problém je v tom, že jsem updatnul XP na Vista a neudělal zálohu XP. Je možno i přesto (s win Vista) vrátit notebook a dostat plnou částku? Dále jsem k němu přiobjednal další věci ze shopu, kdybych jej chtěl vrátit, musím odeslat i to ostatní (vše bylo v jednom balíku)?
Ty nepříjemné zvuky, které vydává notebook se objevují při chodu na baterku. Když je notebook mírně zatížen, hluk se stupňuje. Samozřejmě píská i při práci s adapterem, ale už je více tlumený.
Má cenu notebook vrátit a koupit jiný nebo si jej nechat navzdory pískání? Moc prosím o rychlou odpověď – čas běží .
Ty nepříjemné zvuky, které vydává notebook se objevují při chodu na baterku. Když je notebook mírně zatížen, hluk se stupňuje. Samozřejmě píská i při práci s adapterem, ale už je více tlumený.
Má cenu notebook vrátit a koupit jiný nebo si jej nechat navzdory pískání? Moc prosím o rychlou odpověď – čas běží .
Tak dalsi vec, ktera me muze znepokojovat, to je hrozny
Zkousel si tohle ? http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 329#153329
Zkousel si tohle ? http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 329#153329
Lenovo R400 C2D T6570/ 14" 1280x800/ 4GB DDR3/ HDD 250GB 5.4k/ Grafika Intel 4500MHD
zkus sehnat od nekoho recovery media a nahodit to tam.
pa notebook v nekompletnim baleni bude trochu problem (a kompletni baleni je jeden system + druhy na mediu)
pa notebook v nekompletnim baleni bude trochu problem (a kompletni baleni je jeden system + druhy na mediu)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
zkus se s nema domluvit no...
ale uprimne - ja bych to jako obchodnik nevzal...
nebo mozna s o neco snizenou cenou, aby pokryla naklady na nove recovery media od lenova
ale uprimne - ja bych to jako obchodnik nevzal...
nebo mozna s o neco snizenou cenou, aby pokryla naklady na nove recovery media od lenova
kazdy velky byk byl jednou tele
Jo, to pomohlo, teď už ten pískot, či co to je slyším jen při přiložení ucha k notebooku, což asi nebudu dělat při práci na něm že? Tudiž si ho nechám Vím, že za následek bude snížena doba při prác na baterii, ale u ThinkPadu to zřejmě nebude moc vadit - jejich výdrž je opravdu perfektní Chtěl bych ještě nejak nastavit voltáž notebooku přes RMclock, jenže když dám záložku PROFILES tak je tam pouze zatrhnuta položka "0" a při rozkliknutí "Voltage ID" není nic na výběr, pomůže někdo? Vynasnažím se to najít Googlem
Pohledej na netu... Navodu je dost.. Ja tam mam P8600 a nastaveno od 0,9v do 1,2. Ono to ani moc nezkrati dobu behu na baterie, protoze program sam ridi procesor, aby bezel na nejnizsi frekvenci.. Nekdo pry zaznamenal vyssi teploty, ale ani to jsem nezpozoroval. U me to teda temer neni slyset, jen v noci v uplnem tichu a jen pri behu na vyssi frekvenci.. Ale jelikoz tato funkce u me nema vliv ani na teploty, ani na vydrz, tak to mam zaple furt..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Vlakno o R500 je tu uz zalozene poprosim pre prehladnost pisat tam.
Piskanie je problem velmi vela zariadeni. Pokial nepomoze zmenit verzii BIOSU,nastavenia v BIOSE ci sa pohrat z RMC tak odporucam skusit inu dosku(servis).
Inac vlakno o RMC je tu uz tiez,taktiez sa tu preberali tie problemi s obrazom ci piskanie.
Piskanie je problem velmi vela zariadeni. Pokial nepomoze zmenit verzii BIOSU,nastavenia v BIOSE ci sa pohrat z RMC tak odporucam skusit inu dosku(servis).
Inac vlakno o RMC je tu uz tiez,taktiez sa tu preberali tie problemi s obrazom ci piskanie.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“