Zdravíčko lidičky, mám výše uvedený NTB a chybí mi doinstalovat poslední ovladač, v systému se zatím ukazuje jako neznámé zařízení, ale měl by to být PC Card, PCMCIA slot. Na stránkách IBM ale pro něj nemohu najít ovladač. Jel jsem přesne podle typu a modelu NTB. Netrápil jste se s tím také někdo, nebo nemáte nějaký link?
Druhá věc co mě zlobí je že jsem nainstaloval IBM ovladač ethernetu. Běžel v pořádku a po instlaci win aktualizací píše, že nejde spustit. Když notebook několikrát restartuju nebo ho nechám chvíli vypnutý tak se potom spustí, ale pak jsem doinstaloval další potřebný obvladač IBM a zase tento eth píše že nelze spustit. Nemáte s tímto někdo nějakou zkušenost?
Lenovo ThinkPad R61
Pouzij originalni update program,ten ti nabidne ke stazeni jak nejnovejsi ovladace tak i ty chybejici.
HP ProBook 470 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 2TB HDD, 16GB RAM, Intel Core i7
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
-
- občas něco napíše
Lenovo ThinkPad R61
Díky. S tou síťovkou jsem zjistil, že se nespustila do té doby než jsem odpojil NTB ze sítě, poté naběhla a běží ok 

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“