Ahoj,
mám takový problém s notebookem LENOVO R500.
Pokeždé, když otevřu firefox, tak notebook začne tiše pískat. S internet explorerem to nedela. Jakmile zavru firefox, je zase tichy.
Dela vam to taky?
Lze s tim neco delat?
Diky
Piskani pri otevrenem Firefoxu
Piskani pri otevrenem Firefoxu
DELL LATITUDE e6400
Tak jsem reklamoval . nova zakladni deska, problem s piskanim neprestal.Johny111 píše:Dělá, nejen při otevřeném prohlížeči, ale neustále, zvlášť při nastavené maximální frekvenci procesoru. Budu ho nejspíš vracet (už druhý kus kvůli tomuhle problému), nebo reklamuji. Zkus snížit napětí procesoru, mě to trochu pomohlo.
DELL LATITUDE e6400
Tak jsem ho reklamoval, vymenili mi zakladni desku ale ted mi prijde ze to piska take. Dela ti to tak, ze to neni moc slyset, az kdyz treba pracujes v noci, nebo kdyz je ticho?Johny111 píše:Dělá, nejen při otevřeném prohlížeči, ale neustále, zvlášť při nastavené maximální frekvenci procesoru. Budu ho nejspíš vracet (už druhý kus kvůli tomuhle problému), nebo reklamuji. Zkus snížit napětí procesoru, mě to trochu pomohlo.
A je to takova vysoka frekvence.
DELL LATITUDE e6400
- Chlebovnik
- guru
A píská to pouze při nějaké specifické frekvenci CPU?
Jinak doporučuji update biosu a ovladačů chipsetu.
Jinak doporučuji update biosu a ovladačů chipsetu.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Ted po vymenene desce mi to dela takrka porad. Zajimave je, ze pokud zatizim procesor, tak to piskat prestane.
Takze to dela, pri bezne praci, nebo kdyz na PC nic nedelam. Piskani je velmi tiche, ale kdyz je klid- v noci, tak je to slyset.
Update BIOSU mam, i kdyz ted po te vymene desky mi to hazi nejaky error 75. Udelal jsem ale update manualne.
Takze to dela, pri bezne praci, nebo kdyz na PC nic nedelam. Piskani je velmi tiche, ale kdyz je klid- v noci, tak je to slyset.
Update BIOSU mam, i kdyz ted po te vymene desky mi to hazi nejaky error 75. Udelal jsem ale update manualne.
DELL LATITUDE e6400
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“