Thinkpad R400/R500 seria
http://www.alza.cz/lenovo-thinkplus-ser ... d59251.htm
2.800,- s DPH ti pripada moc? To neni cena jedine komponenty do notebooku v pripade nezarucni opravy. Nemluve o praci.
2.800,- s DPH ti pripada moc? To neni cena jedine komponenty do notebooku v pripade nezarucni opravy. Nemluve o praci.
Jsem studentem vejšky, tak se snažím trochu šetřit, ale přemýšlím o tom a přemýšlím kde ty tři litry sehnat...Jinak k tomu odkazu, tam je oprava v servisu, což je na měsíc, ale to je na moc dlouho, já myslle, že kdybych si jí prodloužil, tak by to šlo do toho následujího dne a za druhé, mrkni na výpis ntb pro které to je určeno, R500 tam není:-(
honzyk2 píše:http://www.alza.cz/lenovo-thinkplus-service-pack-d59251.htm
To už jepší tohleto http://lenovoshop.cz/lenovo-thinkpad-sp ... 30709.html za 3300kč.
LENOVO THINKPAD E530c, MacBook Air 13"
souhlasim, ze je lepsi. Ale takto muzes pokracovat i dal - spac s ochranou proti nahodnemu poskozeni (neni onsite).
Resi se tu dost i cena, proto jsem navrhoval zakladni carry-in jako minimalni ochrana investice.
Ja bych volil onsite. NBD je jen response, neni garance opravy druhy pracovni den. Ale pokud jsem na cestach, na dovolene apod, nemusim resit odvoz, ale servis prijede za mnou, a to mezinarodne (predstav si, ze jsi na horach v Italii ci Rakousku - proste se objednas opravu v miste, kde jsi - napriklad pensionu a nemusis resit nejbliyzsi servis ani cekat na navrat do CR)
Resi se tu dost i cena, proto jsem navrhoval zakladni carry-in jako minimalni ochrana investice.
Ja bych volil onsite. NBD je jen response, neni garance opravy druhy pracovni den. Ale pokud jsem na cestach, na dovolene apod, nemusim resit odvoz, ale servis prijede za mnou, a to mezinarodne (predstav si, ze jsi na horach v Italii ci Rakousku - proste se objednas opravu v miste, kde jsi - napriklad pensionu a nemusis resit nejbliyzsi servis ani cekat na navrat do CR)
Pokračovat můžeš, to je pravda. Ale mě šlo o to že těch 500 navíc není až tak moc a záruka je zase o něco lepší. A hlavně: záruka se odvíjí od toho k čemu notebook majiteli slouží. Pokud je pro něj nepostradatelným společníkem tak si koupí jinouk záruku než ten komu nebude vadit že bez něj pár dní bude (tomu stačí i základ). A v neposlední řadě pro mnoho uživatelů je to i o ceně.
LENOVO THINKPAD E530c, MacBook Air 13"
alfah4ns píše:a NBD si urcite porid, pokud mas moznost (NBD je nutno zaregistrovat do 90dni od data koupi notebooku)
na thinkpadoch sa da carry-in a NBD zaruka rozsirit kedykolvek pocas platnosti zakladnej zaruky - na R-ku 1 rok. Protection zaruka do 30 dni od kupy. PN service paku na rozsirenie pre R500 z 1 roku carry-in na 3 roky NBD je 12X6453.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost píše:alfah4ns píše:a NBD si urcite porid, pokud mas moznost (NBD je nutno zaregistrovat do 90dni od data koupi notebooku)
na thinkpadoch sa da carry-in a NBD zaruka rozsirit kedykolvek pocas platnosti zakladnej zaruky - na R-ku 1 rok. Protection zaruka do 30 dni od kupy. PN service paku na rozsirenie pre R500 z 1 roku carry-in na 3 roky NBD je 12X6453.
No super, dakujem
Ghost píše:Gater píše:Tak ja slysim jen ten disk, docela me to nekdy rozciluje, tam asi taky je nejakej vetracek, ne ?
nie je. jediny vetrak v R400/R500 je vlavo hore pri vyduchoch chladenia.
Porad mi to nejde z hlavy, ten disk dela hluk jako vetracek, je to fakt divny
Lenovo R400 C2D T6570/ 14" 1280x800/ 4GB DDR3/ HDD 250GB 5.4k/ Grafika Intel 4500MHD
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“