Thinkpad R400/R500 seria
A k tej R400 mozem kludne pripojit LCD napr.:
http://www.alza.sk/samsung-t220hd-hdtv- ... 114771.htm
pavucik píše:A k tej R400 mozem kludne pripojit LCD napr.:
mozes, priamo z notebooku cez analogovy VGA D-SUB, cez digitalne DVI pomocou advanced mini docku
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
shock protection
Zdravím, po měsíci mi na mé R400 odešel HDD a musel jsem ho dát reklamovat (dost zklamání, myslel jsem, že mi IBM vydrží dlouho, nestalo se)...po 11 dnech mi ho vrátili, vyměnili disk za nový, ale zapomněli asi "zapojit" shock protection...softwarově mi notebook hlásí, že zaznamenal otřes, disk ale normálně pracuje dál. Je nějaká šance, že by mi to opravili na počkání (Český servis s.r.o.)? Další dva týdny bez notebooku už být nemůžu. Vím, že se bez toho dá obejít, ale docela mě to mrzí, protože přesně tyhle "vychytávky" Thinkpady odlišujou. Díky za odpovědi.
v softwari ti ukaze ze sa schovali hlavicky a ked sa presatne triast tak disk pracuje dalej. tak to funguje. Vsetko riadi iba soft- thinkvantage active protection system - ikonka vedla hodin. Ked je tam zapnuty tak ide vsetko ako ma
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201
Lenovo ThinkPad X201
Re: shock protection
Crouch píše:Zdravím, po měsíci mi na mé R400 odešel HDD a musel jsem ho dát reklamovat (dost zklamání, myslel jsem, že mi IBM vydrží dlouho, nestalo se)...po 11 dnech mi ho vrátili, vyměnili disk za nový, ale zapomněli asi "zapojit" shock protection...softwarově mi notebook hlásí, že zaznamenal otřes, disk ale normálně pracuje dál. Je nějaká šance, že by mi to opravili na počkání (Český servis s.r.o.)? Další dva týdny bez notebooku už být nemůžu. Vím, že se bez toho dá obejít, ale docela mě to mrzí, protože přesně tyhle "vychytávky" Thinkpady odlišujou. Díky za odpovědi.
No ja mel tez problem s HDD, vcera asi kolem obeda sem tam zavolal a dnes rano prijelo DHL a mam novy disk na doma na stole. Co mas za zaruku? Ja teda mam R500, ale tim to nebude Disk muze odejit kazdemu. Me odesla bootovaci oblast woken a nic s tim moc nejde delat. Linux mi ovsem tu partitionu najde a muzu si aspon odzalohovat data. Linuxova partiotiona je uplne ok. Kazdopadne jsem mile prekvapen pristupem Lenova a bleskovou dodavkou nahradniho dilu.
MacBook Pro 15"
Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04
Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04
j.matrix: problém je v tom, že ten disk ale prostě pracovat nepřestane...takže třeba hudba hraje normálně dál, když s chudákem notebookem třesu:-) Když jsem ho měl novej, stačilo s ním jen trochu hejbnout a hudba na chvíli přestala hrát, ale teď nic. Jenom mi to hlásí otřes.
Gwaihir: Kupoval jsem ho přes alza.cz, takže na záručáku mám Český servis...a ty za mnou rozhodne nepřijedou, strašnej přístup:) Kde tys ho kupoval?
Gwaihir: Kupoval jsem ho přes alza.cz, takže na záručáku mám Český servis...a ty za mnou rozhodne nepřijedou, strašnej přístup:) Kde tys ho kupoval?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“