Problém LCD T61 (14")

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
maChy
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Problém LCD T61 (14")

Příspěvekod maChy » 24 lis 2009 20:16

Zdravím,

o víkendu jsem úspěšně nainstaloval System update 4 (používám Windows 7 x64 Proffesional edition), po upgrade všech ovladačů jsem restartoval PC. Po restartu fungovalo všechno OK akorát mi to v systémové oblasti hlásilo nějakou chybu s grafikou. Nebral jsem to na zřetel, říkal jsem si, "asi se tlučou grafické drivery" a rozhodl jsem se kouknout na stremované video z internetu. Zhruba za 5 minut vypnul zvuk, ztmavl display. Vyzkoušel jsem párkrát kliknout myší, zmáčknout klávesy ESC, ALT+F4, ... Nic se nestalo. Pořád blikala kontrolka aktivity disku. Rozhodl jsem se NTB natvrdo vypnout. Po zapnutí se mě windows zeptal zda chci nabootovat ve stavu nouze, ... vybral jsem normální boot. Po přechodu do grafického módu display přestal fungovat.

Nyní když zapnu NTB tak se podsvítí display, ale nic nezobrazuje. Př pokusu připojit externí LCD obraz na LCD fuguje.

Akorát mi lehce havaroval systém, dnes jsem to dal dokupy (odistalovní graficého driveru) a nejvíc mě překvapilo, že v nastavení obrazu ve windows je jen externí LCD. Nové ovladače jsem ještě nestihl nainstalovat. Máte někdo podobné zkušenosti?
T61 14,1"

lukycrust
guru

Příspěvekod lukycrust » 24 lis 2009 20:51

tak skús nainštalovať ovládač pre VISTU,možno že to pomôže...určite tam bude len chyba driveru,pokiaľ na externým LCD obraz funguje...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

maChy
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod maChy » 25 lis 2009 10:38

tak mi odešla asi grafika :/ na webu lenova jsem objevil co se má dělat při problémech s LCD. Měl jsem jít do BIOSu a tam vyzkoušet přepnout se na LCD pomocí fn+F7 -> LCD se jen podsvítilo :/

po nainstalování driverů mi Windows 7 nenastartoval :( -> před přechodem do grafické části PC vytuhl a chvíli na to se PC restartoval :(
T61 14,1"

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“