před týdnem jsem si koupil R400 a byl spokojený, až doteď. Notebook nebyl přes noc v síti, byl uspaný a vybil se. Ráno jsem ho cvaknul do zásuvky, normálně zapl a on se normálně spustil. Během spouštění ale přítelkyně chtěla vyměnit zásuvku, ve které byl cvaklý a poté co ho odpojila, se ntb vypl a jakmile ho zapojila, ihned se sám spustil - tentokrát ovšem už bez obrazovky a bez známek "normálního" života (hučel disk, ale kontrolka disku neukazovala žádnou činnost, nic jiného neběželo - vlastně svítí pro mě neznámý symbol hned vedle symbolu baterky, takové Z v kroužku). Takhle se teď chová už pořád. Pokud ho vyndám ze zásuvky a strčím zpět (bez ohledu na to, jestli je vevnitř baterka, či ne), sám se zapne stejným způsobem jako je popsáno výš. Pokud ho manuálně vypnu a zapnu, scénář se opakuje.
Příčinou by asi mělo být ono přendání ze zásuvku do zásuvky, i když mi nejde do hlavy, jak je možné, že se s ním něco takového mohlo stát při tak banálním úkonu.
Má někdo nějaké tipy?
edit: baterka se donabila, ale i tak je jedno jestli startuje z ní, nebo ne. Vypadá to na reklamaci, něco přes týden co ho mám doma. To je opravdu k vsteku.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)