ThinkPad EDGE 11
ThinkPad EDGE 11
Ahoj,
má někdo z vás tento model, ideálně v AMD verzi? A mohl by se podělit o zkušenosti, protože všude nacházím recenze pouze na 13" a nevím, jestli mezi nimi nějaké rozdíly jsou nebo nikoliv.
Děkuji
má někdo z vás tento model, ideálně v AMD verzi? A mohl by se podělit o zkušenosti, protože všude nacházím recenze pouze na 13" a nevím, jestli mezi nimi nějaké rozdíly jsou nebo nikoliv.
Děkuji
ThinkPad Edge 11
Mám uvedený model. Rozhodl jsem se pro něho oproti Edge 13, protože mi vyhovuje velikostí, výkonem. Mám jej pouze na kancelářskou práci. Je super. Vybíral jsem podle recenzí a konzultací s odborníky. Mám verzi s AMD/4GB RAM/320GB HDD/W7HP64-výdrž na baterie 5 hodin. Jak jsem uvedl je super.
recenzia verzie s Intel Core i3-380UM a grafikou Intel GMA HD http://www.notebookcheck.net/Review-Len ... 611.0.html
recenzia verzie s AMD Athlon Neo II K325 a grafikou ATI HD 4225 http://www.notebookcheck.net/Review-Len ... 613.0.html
recenzia verzie s AMD Athlon Neo II K325 a grafikou ATI HD 4225 http://www.notebookcheck.net/Review-Len ... 613.0.html
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- občas něco napíše
Lenovo ThinkPad Edge 11 (NVY3HMC)
Uvažuji o koupi Lenovo ThinkPad Edge 11 (NVY3HMC). Rozhodoval jsem se mezi tímto Lenovem a GIGABYTE Q1105M. Zatím u mě vyhrál ten Lenovo. Chci se ale zeptat na pár věcí. Jak je to s výdrží baterie? Opravdu vydrží jen cca. 3 hodiny? Dá se dokoupit silnější baterie? NTB je bez OS, když si tam nainstaluji svůj a pak bych šel na případnou reklamaci, mohl by mít prodejce nějaké připomínky? Na internetu jsou obrázky ve více barevných provedeních, já ale našel jen červený, nenajde někdo na netu i jinou barvu než červenou?
tento najlacnejsi model ma len 3cell bateriu tak preto max 3hod. da sa dokupit 6cell bateria ale ta stoji cca 3 tisicky tak zvaz ci sa ti neoplati kupit drahsi model, ktory uz 6cell bateriu ma. s tou vacsou bateriou sa vydrz pohybuje na 5-6hod (vid recenzie vyssie).
ked tam budes mat vlastny OS tak s reklamaciou HW problem nie je. akurat pripadne problemy s OS si musis vyriesit sam, Lenovo poskytuje support len pre nim predinstalovany OS.
cierne verzie najdes napr. na czc.cz (resp. maju tam napisana ake ma ktora konfiguracia farebne prevedenie).
ked tam budes mat vlastny OS tak s reklamaciou HW problem nie je. akurat pripadne problemy s OS si musis vyriesit sam, Lenovo poskytuje support len pre nim predinstalovany OS.
cierne verzie najdes napr. na czc.cz (resp. maju tam napisana ake ma ktora konfiguracia farebne prevedenie).
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
OK a jak je to s tím procesorem Athlon Neo? Dostal jsem tip, že ten procesor není nic moc. Jestli mám dát 10 300 za NTB s 3 článkovou baterií a lepším procesorem nebo 12 500 za NTB se 6ti článkovou a horším procesorem, to se mi ta náhradní baterka skoro zaplatí, když neberu v potaz ještě rozdíl 2 GB RAM mezi NTB.
to amd k325 je vykonovo cca o 10-15% slabsie ako intel u5400. core i3 je podstatne vykonnejsie ale aj podstatne drahsie. osobne si myslim, amd konfiguracie sa oplatia viac. za priplatok 2 tisicok dostanes o nieco slabsi procesor ale aj dvojnasobnu vydrz, dvojnasobnu ram a OS v cene.
-
- občas něco napíše
ThinkPad Edge 11
Ahoj,
mám měsíc model s AMD procesorem. Index W7=3,2. Pracuji hlavně v office 2010 a můžu říct, že jsem max.spokojený. Jedu v W7-64bit + office 2010 64bit a vše chodí jak překvapivě rychle. Výdrž je cca 5 hodin. Snad jen ta lesklá úprava víka není nic moc...., ale jinak jsem opravdu spokojený.
mám měsíc model s AMD procesorem. Index W7=3,2. Pracuji hlavně v office 2010 a můžu říct, že jsem max.spokojený. Jedu v W7-64bit + office 2010 64bit a vše chodí jak překvapivě rychle. Výdrž je cca 5 hodin. Snad jen ta lesklá úprava víka není nic moc...., ale jinak jsem opravdu spokojený.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“