Lenovo Y560 s 3D
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Zdravím. Mám notebook IdeaPad y560 core i7 od prosince. Ale nedávno
mi začala docela dost blbnout klávesnice. Když píšu, začne mi při stisknutí některých písmen naskakovat tabulka od lenova - vlastní nastavení programu. To ale není všechno. Text mi skáče kam nemá, zesiluje se mi zvuk, dopisuje a přepisuje text atd.. Nemáte s tím někdo zkušenosti??
mi začala docela dost blbnout klávesnice. Když píšu, začne mi při stisknutí některých písmen naskakovat tabulka od lenova - vlastní nastavení programu. To ale není všechno. Text mi skáče kam nemá, zesiluje se mi zvuk, dopisuje a přepisuje text atd.. Nemáte s tím někdo zkušenosti??
Reklamace
Zdravím, mám Y560 s i7-620QM a strašně se při hraní her přehřívá, začíná mě to sr*t, protože třeba AC:Brotherhood si nemůžu zahrát déle jak hodinu, protože potom se notebook prostě vypne. Teploty co jsem viděl maximum třeba zrovna u AC byly kolem 115 ° C. Dělá mi to ještě u TDU2, když mám vše na plné detaily, na které si to prostě chci zahrát, když na to ten notebook má. Takže se chci zeptat jestli má někdo zkušenosti s reklamací z důvodu přehřívání u Alzy, zajímá mě hlavně jak k tomu přistupovali a jestli vrátili peníze hned po první reklamaci, protože problém s chlazením se podle mě nedá vyřešit jen tak, když má notebook sám o sobě chlazení vyřešené špatně. Díky za odpovědi
panty
Dobry den,
nevie niekto, ako sa ta odnat plast nad klavesniciu, ten, na ktorom su aj mierzky reproduktorov a dotykove tlacidla? Poskodil sa mi totiz jeden pant (lavy) a chcel by som sa ho pokusit opravit aj sam, respektive aspon pozriet, co sa stalo. Notebook potrebujem denno-denne a preto si nemozem dovolit odniest ho na mesiac do servisu (a naviac sa vraj zaruka na panty nevztahuje). Odsroboval som vsetky skrutky zo spodnej strany, aj tie pod baterkou, a jedine miesto, kde ten plast drzi je miesto okolo dotykovej plochy, ktorou sa zamkyna displej.
Pripadne mi viete poradit, co mam robit, resp. ma zmysel notebook reklamovat? Dakujem
nevie niekto, ako sa ta odnat plast nad klavesniciu, ten, na ktorom su aj mierzky reproduktorov a dotykove tlacidla? Poskodil sa mi totiz jeden pant (lavy) a chcel by som sa ho pokusit opravit aj sam, respektive aspon pozriet, co sa stalo. Notebook potrebujem denno-denne a preto si nemozem dovolit odniest ho na mesiac do servisu (a naviac sa vraj zaruka na panty nevztahuje). Odsroboval som vsetky skrutky zo spodnej strany, aj tie pod baterkou, a jedine miesto, kde ten plast drzi je miesto okolo dotykovej plochy, ktorou sa zamkyna displej.
Pripadne mi viete poradit, co mam robit, resp. ma zmysel notebook reklamovat? Dakujem
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“