Ahoj
Notebook vlastním už od vánoc a chtěl bych se zeptat vlastníků nebo lidí, kteří měli někdy tento notebook v rukou na pár otázek. Mám menší "problém" s konstrukcí. Notebook se mně zdá už od koupi na určitých místech rozvrzaný.
Nejvíce se prohýbá a vrže při jemném stisku kolem tlačítka fn (vadí mně především lupání). Na druhé straně (kolem šipek) pozoruji pouze mírné prohýbání. Chtěl bych se zeptat jestli to je tak u všech modelů nebo jsem pouze narazil na špatný kus.
S notebookem jsem jinak nad míru spokojený (ta klávesnice ). Nedělám si iluze že za 13 000 se dá sehnat kvalitní notebook s dobrou výztuží apod., ale narazil jsem již na pár levných multimediálů, které se mně zdáli co se týče prohýbání, lupání atd. lepší.
video: http://www.youtube.com/watch?v=w-EwsrfDeMU (omlouvám se za velmi špatnou kvalitu, na videozáznamy nic krom mobilu nemám)
Děkuji za odpovědi.
SL510 - konstrukce + video
-
- občas něco napíše
SL510 - konstrukce + video
Naposledy upravil(a) Petr_Chmelar dne 28 dub 2011 22:45, celkem upraveno 2 x.
Mám podobný problém. Právě teď mi došel Lenovo L412. No jak to říct. Můj známí má ubohý NTB PackardBell za 9tis a spracování má lepší. Má tužší panty, neprohýbá se mu klávesnice a to nemluvím o tom jak se Lenovu prohýbá touchpad. No je vidět, že zlaté Lenovo jen zneužívá značky Thinkpad a toto označení dává i strojům který si to ale vůbec nezaslouží.
Asi pujde zpět
Asi pujde zpět
-
- občas něco napíše
Python.P píše:neni thinkpad jako thinkpad vsude v recenzich se o tom pise, jsou to levne notebooky nemuzete za 13k chtit to stejny co v Tcku stoji 2krat tolik
Tak to samozřejmě. Ale u L řady bych čekal lepší spracování. Alespon odpovídjící danému segmentu za 17500,- co se normálně prodávaj. Já sem vychytal akci za 12tis, ale stejně pujdu z domu. NTB potřebuji od září na vysokou, tak si počkám a přišetřim na T řadu. Jinak to nevidím
-
- občas něco napíše
Python.P píše:neni thinkpad jako thinkpad vsude v recenzich se o tom pise, jsou to levne notebooky nemuzete za 13k chtit to stejny co v Tcku stoji 2krat tolik
Však samozřejmě, taky se o tom v mém příspěvku zmiňuju. Jde o to, že mně některé multimediály cca do 15k připadají konstrukčně pevnější než SL...
tak Lková řada je postavena na tom, že nad cis plastovým šasi dává možnost dokování, trackpointu, klávesnice , matnýho displeje (což jsou věci, které u multimediálů nenajdete). vyztužení základny je věc opravdu tak 22k+
pořád máš u Lka tři roky záruku, tak co řešíš ? za 12k to to je uplně suprová koupě
pořád máš u Lka tři roky záruku, tak co řešíš ? za 12k to to je uplně suprová koupě
Jirrick píše:tak Lková řada je postavena na tom, že nad cis plastovým šasi dává možnost dokování, trackpointu, klávesnice , matnýho displeje (což jsou věci, které u multimediálů nenajdete). vyztužení základny je věc opravdu tak 22k+
Bohužel jen 1 rok carry in. Takže bych jí musel dokoupit za 3500,-. Prostě nemám z toho NTB dobrý pocit, sem moc velký puntičkář. Tak našetřím peníze a půjdu do kvality Tčkové řady
-
- občas něco napíše
Ten odkaz vede asi jinam než jsi zamýšlel .
Jinak na prohýbání a lupání okolo touchpadu u "R" řady se doporučovalo odmontovat ten kryt okolo touchpadu a něčím to vypodložit - bylo to způsobený tím že plast nedolýhal na kovovou kostru a prohýbal se. Ale vzhledem k tomu že SL kovovou kostru nemá tak je to u tebe asi nepoužitelný...
Jinak na prohýbání a lupání okolo touchpadu u "R" řady se doporučovalo odmontovat ten kryt okolo touchpadu a něčím to vypodložit - bylo to způsobený tím že plast nedolýhal na kovovou kostru a prohýbal se. Ale vzhledem k tomu že SL kovovou kostru nemá tak je to u tebe asi nepoužitelný...
-
- občas něco napíše
mystikp píše:Ten odkaz vede asi jinam než jsi zamýšlel .
Dík za upozoronění, opravno. http://www.youtube.com/watch?v=w-EwsrfDeMU
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“