Thomaso píše:.
.
.
PS: Nevíte někdo kudy notebook nasává vzduch? Na spodu jsou podle mne jenom výdechy. Podle přiloženého ucha.
Výdechy jsou v levém a zadním boku. Vzduch je nasáván ze spodní strany.
Korialis píše:to sem přesně čekal! všechno to aktualizuju, všechno asi funguje jak má (jen se mi teď zřejmě spouští víc procesů), kromě těch zpropadených startů windows. vždycky, když něco nainstaluju (často se to pokazí i samo od sebe nebo po restartu), se mi nějakým způsobem změní start windowsů... po restartu, co jsem udělal, mi začal windows zase nabíhat o minutu později. tohle se mi stalo už potřetí... poprvý pomohlo obnovení systému, podruhý se to nějak spravilo samo a teď nevim... co mám dělat? je možný, že se to za nějakou dobu spraví samo, možná by zase pomohlo obnovení, ale za tejden to tu budu mít určitě zas, takže bych byl rád za nějaký finální řešení...
EDIT: alespoň vidíš, že můj strach byl oprávněný...
EDIT 2: a samozřejmě se mi tam nainstalovaly nový zbytečný lenovo pitomosti, který sem tam dřív neměl...
premo píše:Zdravím,
chci si koupit E420 s přep.HD6630 a zajímalo by mě jestli jsou tyto řady Lenovo opravdu takový shit co se týčé kvality výroby, že často něco nefunguje, vysoké procento reklamací atd. Dále by mě ještě zajímalo, jestli se už vyřešil problém s přep. grafik ve hrách.
Díky za odpověď, Premo.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů