TP E520 připojení k TV
TP E520 připojení k TV
Při připojení e520 k tv samsung přes HDMI je na TV obraz z notebooku ze všech stran ořízlý (o kolik závisí na nastaveném rozlišení) a na displeji nb je vpořádku. Při připojení jiného nb je vše vpořádku. (nastavením tv to tedy nebude). Čím to může být způsobeno a jak to vyřešit? Děkuji za odpovědi
floro píše:Ja som mal tiez ten problem ze na bokoch bol orezany... A prenastavil som obraz na TV... Bol to LG TV takze mozno skus pohladat este v nastaveni Tv... Podla mna to bude tam...
To sem si taky říkal a zkoušel, ale nic jsem nenašel, a hlavně při připojení Inspironu bylo všechno v pořádku! Btw mám to ořezené z boku shora i zdola:( při rozlišení fullHD je celý hlavní panel ve W7 mimo obraz:(
no ja mam e420 a tiez lcd tv samsung... prvy krat mi to taktiež zdeformovalo obraz (nie orezalo ale tak dako roztiahlo) a stacilo len cez dialkovy ovladac na samsung prepnut tlacitko na "mierku obrazu/pomer stran obrazu z automatic tusim na smart alebo "wide" a vsetko bolo ok.. ak ti to nepomôže skús pozrieť v INTEL správcovi grafiky nastavenia LCD TV myslim že pri pripojeni tv sa mi tam taka daka nova karticka zobrazila...
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“