Dobrý den, včera jsem mamce koupil notebook Lenovo G570 ( http://interlink.tsbohemia.cz/notebook- ... 33952.html )
Problém je že nemůžu aktivovat bluetooth - ve správci zařízení není (ani jako neznáme zařízení) a když použiju kláves.zkratku fn+f5 pro otevření lenovské utility bezdrátového zařízení, tak tam je jen zapnutí/vypnutí wi-fi...
Co mám dělat? Když spustím instalaci ovladaču, které jsem stáhnul ze stránek lenovo, tak to po mě chce nejdřív zapnout bluetooth...
V biosu jsem nic nenašel...a tak osekaný bios jsem už dlouho neviděl (dá se nastavit jen boot, čas,passwd,a prim.grafika...
Děkuji za pomoc...
Lenovo G570 - problém s bluetooth
-
- píše často
-
- píše často
samozřejmě že tam vypínač na bezdrátová zařízení je a samo že ho mám zapnutý...
Když ho vypnu a dám fn+f5, tak to hodí hlášku ať přepnu vypínač...když vypínač zapnu a dám fn+f5, objeví se utilita pro zap/vyp bezdrátových zařízení, ale je tam jen wi-fi, bluetooth tam vůbec není zobrazen (ani zašedlý)
Když ho vypnu a dám fn+f5, tak to hodí hlášku ať přepnu vypínač...když vypínač zapnu a dám fn+f5, objeví se utilita pro zap/vyp bezdrátových zařízení, ale je tam jen wi-fi, bluetooth tam vůbec není zobrazen (ani zašedlý)
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“