Priatelia, bez zjavnej príčiny sa mi na TP R400 objavil problémik, s ktorým si neviem rady: V power manageri mám nastavené nabíjanie baterky "custom" (dolný limit 40%, horný limit 89%). Dobíjanie rešpektuje spodný limit, t.j. začne sa nabíjať až keď sa baterka vybije pod 40%, ale bez ohľadu na horný limit sa dobije až do 100%. Neviete niekto, v čom môže byť problém?
Power manager a aj potrebné ovládače mám aktuálne (PM 3.62, aktualizoval som pred asi dvoma týždňami v rámci snahy o riešenie tohto problému).
Počítač je TP R400, Win7Pro32 SP1.
R400 - nabíjanie ignoruje nastavenie v power manager
Ďakujem, BIOS by som mal mať aktuálny, aspoň teda ThinkVangage Tools mi neavizujú nový BIOS. Aktualizoval som ho v januári.
Reset batérie: najprv musím zistiť, čo to znamená. Čítal som, že reset batérie môže baterku aj poškodiť a nechcem robiť niečo, čomu úplne nerozumiem. Idem si to pohľadať, ale ak niekto viete, čo je "reset batérie", tak napíšte
Reset batérie: najprv musím zistiť, čo to znamená. Čítal som, že reset batérie môže baterku aj poškodiť a nechcem robiť niečo, čomu úplne nerozumiem. Idem si to pohľadať, ale ak niekto viete, čo je "reset batérie", tak napíšte

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“