Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
same here - power management se muze nechat, ale musi se sejmout ta jejich uzasna "inteligentni sprava procesoru", ktera tohle zpusobuje.
a nebo si hodit balance a v nastaveni profilu nastavit maximalni takt u procesoru na maximum.
a nebo si hodit balance a v nastaveni profilu nastavit maximalni takt u procesoru na maximum.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
No .. budu na tom 80-90% času programovat (v NetBeans). Budu také dělat nějaký 3d rendering v Maye (ale to jen rekreačně), Photoshop také používám (ale photoshopovat budu na ext. monitoru, to se nebojte ).
Proč vybírám IdeaPad a ne Tčko .. zatímco na IdeaPadu mohu programovat i hrát, na Tčku mohu jen programovat. Což mi nevyhovuje
Klidně bych renderoval i na i5, jsem zvyklý si chvilku počkat. Ale pokud i7 uchladit jde, tak ho určitě chci, protože se ten výkon bude hodit.
Proč vybírám IdeaPad a ne Tčko .. zatímco na IdeaPadu mohu programovat i hrát, na Tčku mohu jen programovat. Což mi nevyhovuje
Klidně bych renderoval i na i5, jsem zvyklý si chvilku počkat. Ale pokud i7 uchladit jde, tak ho určitě chci, protože se ten výkon bude hodit.
uchladit půjde pokud nebude zrovna v zátěži i GK, pokud NetBeans kup si SSD ! tam ten rozdíl bude poznat mnohem lépe. i5 + SSD bude lepší jak i7 + HDD. a klasický HDD můžeš dát místo DVD ( ne snad ještě používáš ty podtácky? )
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
klidně instaluj ale z vlastní zkušenosti bych ovladače na grafiku radši bral ty, které jsou k dispozici na webu lenova než ty, které jsou na webu nvidie...
jinak mám poslední dobou značné problémy s "optimem" - resp. od reinstalu.
některé věci - ať jim nastavuju spouštění skrz nvidiu jak chci, tak se skrz ni nepustí. Stejně tak se mi nedaří donutit nvidii, aby si vzala na starost HDMI výstup a pořád se mi to cpe na inteláckou grafiku.
došel někdo na možnost, jak případně intel hd vyloženě bloknout? Jestli to vůbec jde u tohohle modelu ...
jen tak mimo řečí
-----
Fidilip:
vydíš - a já bych zrovna šel radši do "téčka" s odstupem času. Změnily se mi podmínky a musím notebook daleko víc převážet a na hry už taky není tolik času ...
jinak mám poslední dobou značné problémy s "optimem" - resp. od reinstalu.
některé věci - ať jim nastavuju spouštění skrz nvidiu jak chci, tak se skrz ni nepustí. Stejně tak se mi nedaří donutit nvidii, aby si vzala na starost HDMI výstup a pořád se mi to cpe na inteláckou grafiku.
došel někdo na možnost, jak případně intel hd vyloženě bloknout? Jestli to vůbec jde u tohohle modelu ...
jen tak mimo řečí
-----
Fidilip:
vydíš - a já bych zrovna šel radši do "téčka" s odstupem času. Změnily se mi podmínky a musím notebook daleko víc převážet a na hry už taky není tolik času ...
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
Jestli budeš chtít hrát i nejnovější hry,tak je musíš mít nainstalované.TheP píše:Nainstaloval jste někdo nejnovější ovlatače (285.62) na grafiku? Mám původní (267.XX) a nwm jestli je mám instalovat...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Stejný problém jako cyber-mythius.
Ani za boha mi to neuloží moje vlastní nastavení
V BIOSu tato možnost skutečně není.. BIOS u lenova mi připadá jak demo verze.
Řešil to už někdo jak nastavit používání čistě grafiky nebo integrované ?
Když si to nastavím tak mi to vlastní volbu neuloží a po znovu otevření je tam opět globální nastavení
Ani za boha mi to neuloží moje vlastní nastavení
V BIOSu tato možnost skutečně není.. BIOS u lenova mi připadá jak demo verze.
Řešil to už někdo jak nastavit používání čistě grafiky nebo integrované ?
Když si to nastavím tak mi to vlastní volbu neuloží a po znovu otevření je tam opět globální nastavení
Lenovo Ideapad y570
Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz (4 CPUs); 6GB DDR3 RAM; nVidia GeForce GT555M 2GB GDDR5; 750GB
Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz (4 CPUs); 6GB DDR3 RAM; nVidia GeForce GT555M 2GB GDDR5; 750GB
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“