Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
jestli si neformatoval disk, tak na Déčku ... nicméně ano, jinak je to thermal management na webu lenova
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
Nemá někdo nějaké tušení jak na to přepnutí toho nastavení ? V BIOSu to není, zkoušel sem tahat ze stránek lenova ovladače na grafiku ale rychlost downloadu 2kb/s ? bych to stahoval měsíc...
Problém je ten že mi Správce 3D nastavení neuloží změny které provedu a zůstává tam stále globální nastavení ( integrovaná)
Problém je ten že mi Správce 3D nastavení neuloží změny které provedu a zůstává tam stále globální nastavení ( integrovaná)
Lenovo Ideapad y570
Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz (4 CPUs); 6GB DDR3 RAM; nVidia GeForce GT555M 2GB GDDR5; 750GB
Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz (4 CPUs); 6GB DDR3 RAM; nVidia GeForce GT555M 2GB GDDR5; 750GB
-
- občas něco napíše
......zdravim!!chlapy mate zkušenosti s Battlefieldem3?? me se to proste pořád kouše!!at to mam na nejnižším rozlišeni neebo nejmenší požadavky a nebo na nejvetším rozlišení tak proste po řádove 10 15 sekundach se to pořad kouse!!trhavej pohyb!!aktualizace mam staženy nainstalovany a pořad stejne!! víte nekdo co s tím? jo mam Lenovo Y570 GT 555M a ssd Hardisk procesor core i7 ...cyber-mythius píše:AC, Mafia 2 mám nachystané na dnešní noc, že hodím na stáhnutí, zítra v průběhu práce nainstaluju, poté můžu zkusit, jak to pofrčí. Předpokládám, že obojí na full detaily při nativním rozlišení (přece jenom je nízké).
Kdy bude čas na vyzkoušení to netuším - mám tady i někde Crysis 2 a SCII, ale jakmile to nainstaluju, tak už neudělám nic. Dělám z domu a donuťte se něco dělat, když máte nový notes
Ke hranám já měl na předchozím notesu zaoblené okraje notebooku a bylo to o cosi pohodlnější. Ale předpokládám, že někdo si toho vůbec nevšimně . Nicméně jsem zvyklý si notebook ze zadu podkládat knížkou nebo použít chladící podložku (nasávací otvory jsou zhruba uprostřed, takže by to neměl být problém pro veškeré aktivní chladící podložky) - a pak máš ruky opřené o klávesnici a stůl, což je ok.
Klávesnice trošku nezvyk ve hrách (otázka dohrátí jedné hry a člověk to nepozná). Nicméně na svoje klasické tempo při psaní jsem se dostal zhruba po hodině a půl používání. Klávesnice je super - jen mi chybí na numerické klávesnici zpětné lomítko, které jsem celkem hojně používal a budu se muset zžít s dvojhmatem shift+ú.
- Chlebovnik
- guru
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Zdravím,
líbí se mi tento notebook, ale jediná věc, která mi vrtá hlavou je to, že když se připojí zdroj tak se ztratí výkon. Je to nějak vyřešeno ? Pročetl jsem téma a nejsem si jist jestli to opravdu řeší odinstalování energy manegment. Bral bych slabší verzi s Core i5, myslím že core i7 se bude hůř chladit. Nejsem velkej hráč, ale rád bych si zahrál aspoň na medium detajly GTA IV.
líbí se mi tento notebook, ale jediná věc, která mi vrtá hlavou je to, že když se připojí zdroj tak se ztratí výkon. Je to nějak vyřešeno ? Pročetl jsem téma a nejsem si jist jestli to opravdu řeší odinstalování energy manegment. Bral bych slabší verzi s Core i5, myslím že core i7 se bude hůř chladit. Nejsem velkej hráč, ale rád bych si zahrál aspoň na medium detajly GTA IV.
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
filipsn: je to problém v tom managementu a lenovo s nastavováním těchhle věcí bojuje i jinde, ne jen u y570tky
(pořídil jsem si teď domů nettop q180 postavený víceméně na mobilních technologiích a ve windows jsem hned narazil na podobné problémy ).
osobně mám i5tku a řeším to tak, že jedu na balanced mod celou dobu a nepocituju zadne problemy.
a obcas si zathrotluje i i5tka bohuzel, takze throttlestop je nutna pomucka i pro tuhle verzi
(pořídil jsem si teď domů nettop q180 postavený víceméně na mobilních technologiích a ve windows jsem hned narazil na podobné problémy ).
osobně mám i5tku a řeším to tak, že jedu na balanced mod celou dobu a nepocituju zadne problemy.
a obcas si zathrotluje i i5tka bohuzel, takze throttlestop je nutna pomucka i pro tuhle verzi
-
- občas něco napíše
Takže když se to nastaví na balanced tak ty problémy s nabíjením odpadnou a budu mít stabilní FPS i při nabíjení ?
Nemám vplánu ten notebook nějak vařit, klidně i slabší detajly, ale hlavně ať se chladí a jede plynule bez záseku.
Jaký je to výko displeje ? Četl jsem, že je jak z papíru.
Nějak mi připadne, že všechny notebooky na architektuře sandy bridge s intel hd 3000 mají problémy s grafikou. To snad ani není možný.
Nemám vplánu ten notebook nějak vařit, klidně i slabší detajly, ale hlavně ať se chladí a jede plynule bez záseku.
Jaký je to výko displeje ? Četl jsem, že je jak z papíru.
Nějak mi připadne, že všechny notebooky na architektuře sandy bridge s intel hd 3000 mají problémy s grafikou. To snad ani není možný.
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
intel hd za to nemuze , kdyby to jelo porad na ni, tak se nic nezahriva (a taky toho moc nerozjedes). Hlavní topič je tam ta 555M a v souvislosti s tim je tam pak teplo u procesoru.
víko - není to nic strasneho, ale ve chvili kdy s nim nekde cestuju, tak se snazim byt alespon trosku citlivý a osobne jsem si hodil na vrchni cast displeje jeste 2 "nožky", ktere se mi pri zavreni opiraji do spodni casti notebooku a drzi displej dal od klaves.
nicmene nic o moc lepsiho nenajdes, pokud chces multimedial. ekvivalentní asus je na tom podobne. víko aceru s 540M/i5 je o cosi lepsi, zas je slabsi grafika ...
víko - není to nic strasneho, ale ve chvili kdy s nim nekde cestuju, tak se snazim byt alespon trosku citlivý a osobne jsem si hodil na vrchni cast displeje jeste 2 "nožky", ktere se mi pri zavreni opiraji do spodni casti notebooku a drzi displej dal od klaves.
nicmene nic o moc lepsiho nenajdes, pokud chces multimedial. ekvivalentní asus je na tom podobne. víko aceru s 540M/i5 je o cosi lepsi, zas je slabsi grafika ...
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“