Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
problem s USB
Zdravím, tak jsem si taky poridil tento notebook a mam takovy problem: nefungujou USB konektory na pravé strane NTB. Nejspis to vyresi reinstalace driveru, ale nejsem v tomto moc zkuseny a nevim kde je mam hledat.. Ve spravci zarizeni vypada vse v poradku. A jeste takovy detail:ten napis IdeaPad, ktery by mel svitit, tak nesviti. Moc díky za pomoc a sorry jestli to zde uz bylo, ale vazne se mi to cele cist nechce
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, NVIDIA GeForce GT 555M 1GB GDDR5
netbook Asus K50C Celeron M, 2GB RAM, 250GB HDD 5400rpm 15,6"
tak už jsem si taky všiml že nesviti.. jsem jeste zvyklej na můj starej ideapad y560 a tam ten napis svitil.. takova prkotina... jinak USBčka už jedou, stahl jsem driver z webu Lenova jinak notebook musím hodnotit velice dobře, zatím jsem neobjevil žádné závažné nedostatky, snad kromě těch rozladěných ovladačů
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, NVIDIA GeForce GT 555M 1GB GDDR5
Extrémní teplota
Batman arkhan city 3 min hraní detajly střední
teplota dosáhla maxima 100C
přehřiva se mi ntb snad u vsech her uz si nevim rady..
mam to nastavene na grafiku GT555m
rezim ucinne odvadeni tepla
teplota dosáhla maxima 100C
přehřiva se mi ntb snad u vsech her uz si nevim rady..
mam to nastavene na grafiku GT555m
rezim ucinne odvadeni tepla
Extrémní teplota
Mám ho 5 mesicu
Drive chladil dobre, vetracek mam cisty.
Vsechny ovladace mam aktualne.
Prehriva se ntb i pri starsich hrach ....
Drive chladil dobre, vetracek mam cisty.
Vsechny ovladace mam aktualne.
Prehriva se ntb i pri starsich hrach ....
Extrémní teplota
zvladnu to sam??? Nechci se v tom vrtat
Lenovo IdeaPad Y570 i5-2410M/8GB/500GB-7200/
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
zvládneš. není tam moc co pokazit .
vypnout z adaptéru, vytáhnout baterku
odšroubuješ spodní velký kryt, odděláš ho. pak můžeš opatrně profouknout všechno od prachu. pokud by sis na to bral nějakého pomocníka (vysavač), tak drž větráček, ať se netočí.
vypnout z adaptéru, vytáhnout baterku
odšroubuješ spodní velký kryt, odděláš ho. pak můžeš opatrně profouknout všechno od prachu. pokud by sis na to bral nějakého pomocníka (vysavač), tak drž větráček, ať se netočí.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
Re: šum v slúchadlách
Nergal píše:Táákže mám riešenie na odstránenie toho nepríjemného šumu/rušenia v slúchadlách! Nechcel som tomu veriť, že to bude chyba v driveri, no je to tak. HW je ok.
Urobil som toto: zo stránky realteku http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... false#High Definition Audio Codecs (treba dať "I accept to above") som stiahol originál driver s verziou R2.67 x64.
Sťahujte tento: 64bits Vista, Windows7 Driver only (Executable file)
Potom som v Správcovi zariadení úplne odinštaloval zvukovku Realtek vrátane aplikácie. Nainštaloval som ten nový driver, reštartoval a UŽ ŽIADEN ŠUM!!!
Dúfam že týmto pomôžem všetkým ktorí majú taký istý problém.
Skúste a dajte vedieť.
1. tak jsem zkusil dle tvého návodu ale bohužel šumění nepřestalo, občas se tam ozvou i takový divný zvuky. Jinak jsem si všiml zajímavé věci, při instalaci ovladačů zvukovky se mi v 3,5 jacku na sluchátka rozsvítila červená dioda, nevíte někdo k čemu tam je a jak se aktivuje? teď to nemůžu nikde najít
2. mám v 3D marku06 9800b a na baterii 7600.není to nějak málo? ovladače grafiky mám 295.73 (staženy s Nvidia stránek).verzi mám s Intelem i5 2430, GT555M 2GB..
3. jinak notebook mám ode dneška, tak se zatím seznamujeme , ale jediná věc zatím na co jsem narazil, tak je jeden vadný pixel na LCD, nevíte zda je možné reklamovat?
klávesnice je super. Jak jsem se tady dočetl o hlučném touchpadu - nesmysl. Zvuk na notebook výborný.
Windows XP
Ahoj prosím o radu, koupil jsem si notebook Lenovo Y570 a spousta věcí mě nechce fungovat na windows 7.Tak se chci zeptat když nainstaluju windows XP na disk C: a zálohu na disku D: ponechám, tak jestli půjde kdykoliv zpátky obnovit záloha tlačítkem na windows 7.Bojím se totiž že se třeba nepovede instalaxe xp.Ovldače jsem na XP našel jenom na N-Vidia jsem nějak nedohledal.
to ventilek: já jsem to vyřešil instalací virtuálních XP. Podrobný návod je přímo na stránkách Microsoftu. Ale musíš mít verzi WIN7 Professional a vyšší, takže přes Home to myslím nejde.
Windows XP mode: http://www.microsoft.com/downloads/cs-c ... 99e757064e
Windows XP mode: http://www.microsoft.com/downloads/cs-c ... 99e757064e
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“