Lenovo IdeaPad V570 - dlouhé nabíhání Win 7
Lenovo IdeaPad V570 - dlouhé nabíhání Win 7
Mám nový notebook Lenovo v570 Intel Core i5 2450M. Když spouštím systém Windows 7 tak po náběhu loga Windows mám úplně tmavou obrazovku skoro přes minutu než naběhne přihlašovací obrazovka kde už pak vše po přihlášení běží rychle. A když ho vypínám, tak píše vypínání skoro 45 sekund než se vypne. Dělá až od té doby co jsem použil Lenovo EE Boot Optimizer. Do té doby vše nabíhalo rychle a teď jen čekám a čekám. Zkusil jsem ho v nabídce vypnou i po spuštění, ale systém už stále nabíhá pomalu.
Python.P píše:odinstalovat
Tak mi to nedalo a udělal jsem čistou a novou instalaci. Sice první pár spouštění Windows 7 bylo v pohodě a ten Lenovo EE Boot Optimizer jsem už vůbec nepoužil. Asi po nainstalovaní několika automatických aktualizací Windows už zase systém nabíhá s černou obrazovkou po spouštění Windows skoro 80 vteřin a až pak naskočí přihlašovací stránka. Po té se mi jednou stalo, že naběhl hned, ale už zase po spouštění vypne obrazovka na těch 80 vteřin a pak systém naběhne a jede jak má a nepozoruji žádnou chybu.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“