Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Mě se před chvíli stalo, že mi přestal správně fungovat ventilátor. Chvíli si tak hraju sluchátka na uších a ucítím divnej puch. Sundám sluchátka a nb je tichej jako nikdy. Ikdyž jsem tu hru vypnul a chvíli zkoumal teploty, tak byli i při klidu moc vysoké. Pořád se pohybovali kolem 60 až 70 stupňů. Stalo se mi to už jednou. Stačilo vypnout a znovu zapnut nb. Dneska se to povedlo až na potřetí. Předtím jsem neměl aktualizované ovladače grafiky. Teď už jo. Zkoušel jsem různě popřehazovat tepelný nastavení, jestli se to nenahodí. Hra předtím běžela na dedikovanou. Tahle teď ne. Nevíte v čem může být problém? Jestli to není něco od výroby nebo tak?
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Trochu se bojím, aby mi to nevrátili s tím, že tam nic není. Poprvé se mi to stalo někdy před cca měsícem. To jsem si říkal, že to reklamuju hned, jestli se to stane ještě jednou. No ale dlouho nic a znova až teď.
Taky má někdo zkušenosti s reklmací těch IdeaPadu přes tu zákaznickou linku? Funguje to normálně nebo jsou s tím potíže? Ještě jsem neměl tu čest vůbec cokoli reklamovat, takže je to pro mě zase něco nového.
Taky má někdo zkušenosti s reklmací těch IdeaPadu přes tu zákaznickou linku? Funguje to normálně nebo jsou s tím potíže? Ještě jsem neměl tu čest vůbec cokoli reklamovat, takže je to pro mě zase něco nového.
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
měla by u toho být klasická reklamace ve smyslu pick up and return.
tj - zadáš reklamaci, objednáš si svoz -> přijedou ti pro notebook. jakmile bude opravený, tak ti ho dovezou domů.
vyzkoušej si ještě dole sundat kryt a vysavačem vysaj žebroví u výfuku větráku (baterku a napájení ven, notebook vypnout, držet větrák, ať se netočí). Jestli to nemáš prostě a jednoduše zanesené prachem.
ale jestli máš teploty v idle na takové úrovni i přes nastavení větráku na max a jsou problémy s nvidií, tak se ti mohla nvidia upéct.
kdyz popises zavadu jak tady, tak si nemyslím, že by ti to vrátili s tím, že tomu nic není
tj - zadáš reklamaci, objednáš si svoz -> přijedou ti pro notebook. jakmile bude opravený, tak ti ho dovezou domů.
vyzkoušej si ještě dole sundat kryt a vysavačem vysaj žebroví u výfuku větráku (baterku a napájení ven, notebook vypnout, držet větrák, ať se netočí). Jestli to nemáš prostě a jednoduše zanesené prachem.
ale jestli máš teploty v idle na takové úrovni i přes nastavení větráku na max a jsou problémy s nvidií, tak se ti mohla nvidia upéct.
kdyz popises zavadu jak tady, tak si nemyslím, že by ti to vrátili s tím, že tomu nic není
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
No ty teploty byli takové u procesoru i grafiky v klidném stavu. Občas vyskočila i deska výš.
Ještě se zkusím podívat, jak to tam vypadá. Ale teď jsou teploty v pořádku, takže si myslím, že to tím není.
A nvidia funguje v pořádku. Potom co jsem nb restaroval, tak je vše tak jak má být. Není možné, aby to byl jenom nějaký softwarový kiks?
Ještě se zkusím podívat, jak to tam vypadá. Ale teď jsou teploty v pořádku, takže si myslím, že to tím není.
A nvidia funguje v pořádku. Potom co jsem nb restaroval, tak je vše tak jak má být. Není možné, aby to byl jenom nějaký softwarový kiks?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“