Lenovo ideapad Z570 - neznáma porucha

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Koubak
občas něco napíše

Lenovo ideapad Z570 - neznáma porucha

Příspěvekod Koubak » 09 črc 2012 18:53

Dobrý deň
pred polrokom som si kúpil zo stránky www.dunaj.sk Ntb Lenovo IdeaPad Z570 i5-2430M 8GB RAM, 2GB Nvidia Geforce GT 540M
S notebookum som bol nadmieru spokojný vlastne zvládal všetko čo dnešní svet počítačov ponúka naplno.A to doslova.So svojimi parametrami zvládal všetky dnešné hry softwary aplikácie...

No ale pred pár dnami sa mi pokazil.
windows 7 mám legalny všetko ukazovalo že je v poriadku RAM grafická bežali tak ako mali... Zrazu pri prezeraní internetu m začala blikať obrazovka na všetky možné farby... nič sa nedalo ovládať musel som ho vypnúť ručne.Keď ho spustím tak je čierna obrazovka nič sa nenahadzje a ventilátor sa krúti na plné obrátky.. potom sa sám vypne a znova aj zapne a můžem čakať a nič... ked ho znova vypnem ručne a zapnem možem to opakovať 4-5 krát a až potom mi znova nabehne windows normálne sa mi spustí je zase plne funkční ale iba na 15 minút až pol hodinu.... Je to fakt zvláštne ráno mi išiel 3 hodiny a to aj keď som skúšal najnáročnejšie hry alebo programi ako battlefield 3 alebo sony vegas pro 11... potom mi zase ako obvikle začal blikať na všetky farby ...

Nechápem aká to je porucha nepadol mi neoblial som ho ani nezahrial s počítačmi nováčik niesom ale toto ma fakt zaskočilo...

Prosím može mi poradiť niekto skúsenejší s notebookmi Lenovo? Ďakujem za odpoveď dnes som písal aj predajcovy som zvedaví či ho pošlem do servistu alebo ho budem reklamovať lebo netuším čo mohlo odísť.... :?:

rubens3
občas něco napíše

Příspěvekod rubens3 » 09 črc 2012 22:28

Nejsem teda odborník, ale odhaduji vadnou desku, takže kupní doklad, NB+zdroj a návštěva nejbližšího záručního/autorizovaného servisu Lenová, např. Autokont, ale to si najdeš na webu. Hodně štěstí na rychlý průběh opravy.
Pavel

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 10 črc 2012 10:28

Neřeš a reklamuj.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

thinkpro

reklamacia

Příspěvekod thinkpro » 13 črc 2012 13:18

Ahoj, tu najdes info o reklamaciach Lenovo IdeaPad:
http://www.thinkpro.sk/informacie/detai ... s-a-zaruka

v skratke - zavolaj na cislo 0800 197 462

Tazko povedat co s tym je, notebooky sa obcas kazia...

Ak by bol nejaky problem pri reklamacii, pokojne ma kontaktuj

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“