E430 clickpad - vlastnost nebo vada?
E430 clickpad - vlastnost nebo vada?
Ahoj, mozna je to jen nezvyk ci neznalost... ale opravdu se ma clickpad chovat tak jak se u me chova? Polozim-li na nej prst, je uvolneny a volne se cela plocha chybe. Jezdeni prstem jako na klasickem touchpadu je temer nemozne az neprijemne. Vypada to, jako by mel clickpad dve polohy, stejne jako spoust na fotaku. Jenze pri prvni poloze se nic nedeje...
Pohledal jsem google, ale zkusenosti s clickpadem jsem moc nenasel...
Pohledal jsem google, ale zkusenosti s clickpadem jsem moc nenasel...
-
- občas něco napíše
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem nějaký kus na test a tohle jsem nepozoroval. Já bych to asi odnesl do servisu.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
to me prijde divne, ze by se seslo takhle najednou vic lidi se stejnou zavadou?
ten clickpad se chova tak, ze ma v podstate tri polohy...
prvni je kdyz se na nej nesaha, druha je po mirnem tlaku kdy cela plocha clickpadu klikne, ale nekline - prijde mi to, jako by v tom momente dosedla na stycnou plochu tlacitka pod clickpadem, a posledni poloha je samotne kliknuti kdy uz reaguje i kursor na samotny klik (fyzicke kliknuti spinace pod clickpadem).
/edit: tak jsem poslal dotaz do PC Netu (servis Lenova pro TP), vzdy me poradili a pomohli dam vedet co a jak
ten clickpad se chova tak, ze ma v podstate tri polohy...
prvni je kdyz se na nej nesaha, druha je po mirnem tlaku kdy cela plocha clickpadu klikne, ale nekline - prijde mi to, jako by v tom momente dosedla na stycnou plochu tlacitka pod clickpadem, a posledni poloha je samotne kliknuti kdy uz reaguje i kursor na samotny klik (fyzicke kliknuti spinace pod clickpadem).
/edit: tak jsem poslal dotaz do PC Netu (servis Lenova pro TP), vzdy me poradili a pomohli dam vedet co a jak
dnes dorazila odpoved...
Tudiz notebook jde v pondeli na DOA a zitra mi dorazi novy kus. Doufam ze nebude mit tutez vadu...
PC Net CZ spol. s r.o. píše:Dobrý den,
tento stav není normální. Reklamace by byla řešena diagnostikou problému -
v tomto případě nejspíš vadným clickpadem a díl by se vyměnil za nový.
Pokud ale budete chtít jak píšete notebook neopravovat a pouze provést
diagnostiku a vystavit servisní list, neměl by v tom být problém.
Bude potřeba nám doručit notebook buď osobně nebo poštou na naši adresu.
S pozdravem
Ondrej Blahnik
PC Net CZ spol. s r.o.
Autorizované servisní středisko IBM a Lenovo
Kotlanova 3, Brno
tel.: +420 544 213 595
Tudiz notebook jde v pondeli na DOA a zitra mi dorazi novy kus. Doufam ze nebude mit tutez vadu...
-
- občas něco napíše
Tak je to definitivne potvrzeno... vada. Dnes jsem pro zakaznika dodaval L430 a ten samy problem. Konzultoval jsem s clovickem s Lenova a zatim o nicem nevi.
me to prijde, jako nejaky no-name touchpad, ktery nekde namontovali, protoze s tim touchpadem nefunguje ani Synaptics utilitka a ovladac...
me to prijde, jako nejaky no-name touchpad, ktery nekde namontovali, protoze s tim touchpadem nefunguje ani Synaptics utilitka a ovladac...
TP Edge E430 | i5 3210m | 8GB | 128GB A-Data mSATA SSD | 750GB HDD | nV 630m 2GB | Windows 8 Pro (legal)
-
- občas něco napíše
Ano, na novem notebooku je bez vule jen dve polohy.
/edit: jeste dodam, ze na te L430 je normalni touchpad, takze doslova stejna zavada to nebyla, ale touchpad byl problemovy, spatne fungoval, preskakoval kurzor a notebook byl neovladatelny...
/edit: jeste dodam, ze na te L430 je normalni touchpad, takze doslova stejna zavada to nebyla, ale touchpad byl problemovy, spatne fungoval, preskakoval kurzor a notebook byl neovladatelny...
TP Edge E430 | i5 3210m | 8GB | 128GB A-Data mSATA SSD | 750GB HDD | nV 630m 2GB | Windows 8 Pro (legal)
-
- občas něco napíše
je to vlastnost toho touchpadu, na E530 je to to iste a zalezi od kusu, niekde je to viac niekde menej, ja som mal jeden E530 a tam to bolo hrozne, teraz mam druhy a ma to tiez ale nie az tak moc. u mna sa zas objavila vada s nabijanim baterie, mam ju vlozenu, registruje ju ale vypisuje, ze nenabija sa.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“