dobry den
mam takyto problem:
nb mi najprv znicil 2 baterie, potom mi zacala vykreslovat farebne stvorceky sekundarna graficka karta (napr na ploche), neskor uz na nu neslo ani prepnut, nb pri tomto ukone zamrzol s cernou obrazovkou. nakoniec mi zacala robit problemy i diskretna gk, a to podobnym sposobom ako sekundarna. zacalo mi vykreslovat farebne stvorceky, tak som to restartoval, no uz nenabehla plocha. akonahle ma zobrazit nieco vo vyssom ako zakladnom rozliseni, nieje to mozne. zvuk ide, tj pocujem ako nabehne plocha, resp obrazovka prihlasenia sa. one key recovery nepomohol, instalacia prebehla az do momentu, kedy bolo potrebne vyssie rozlisenie. v biose som zakazal sekundarnu gk, ale bez vysledku. myslite, ze to mozem s tymto notasom zabalit ???
dakujem vam za akukolvek reakciu.
ideapad y560 - caput ?
Lenovo, když se ti vysype Mercedes budeš taky brečet že to je nr. 1 ?
to se bohužel stane
to se bohužel stane
Naposledy upravil(a) Python.P dne 04 led 2013 13:19, celkem upraveno 1 x.
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
A kolik těch slavných Applů jsi měl v ruce že jsi ho neviděl rozsypanej ? a kolik jsi měl Mercedesů?
zkoušel jsi ho píchnout na externí monitor co dělá ? To že by odešla IGP je divný. Bohužel to doopravdy vypadá na mrtvý stroj
Hold je to spotřební zboží.
zkoušel jsi ho píchnout na externí monitor co dělá ? To že by odešla IGP je divný. Bohužel to doopravdy vypadá na mrtvý stroj

X301 - "WKS"
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“