Cromoly píše:Problém by to asi nebyl, ale nejspíš by nebyly průsvitné...
Tak popisky by samozřejmě průsvitné nebyly , ale obrysy kláves ano (když už nic ). Polovičaté řešení, pravda ...
spitffire píše:tynej píše:omluvte, že vás otravuji, ale Vám funguje normálně vestavěný mikrofon vlastníci lenova z500?
Marně se pokouším najít nějakou radu na spravení
Ano, funguje mi bez problémů, žádné zvláštní úpravy jsem kvůli tomu dělat nemusel nebo něco podobného.
tynej píše:omluvte, že vás otravuji, ale Vám funguje normálně vestavěný mikrofon vlastníci lenova z500?
Marně se pokouším najít nějakou radu na spravení
Interissta píše:zdravim, práve som si kupil Z500, nahodil som Win 8..zatial som max spokojný avšak zatiaľ jediné čo ma zarazilo bolo spojazdnenie WIFI.. predtym som mal MSI kde som nainštaloval ovladač, jedinym tlačidlom zapol wifi a všetko šlapalo...na Z500 som najskôr nahodil wireless driver INTEL, pričom NB nevykazoval žiadne známky WIFI..po dlhšom skúmaní som nahodil nonintel driver atheros, ktorym bol konečne pridaný aj wifi adaptér..z manualu som zistil že treba ešte deaktivovať letový režim..následne ma hodilo do windows "metra" kde zobrazilo nájdené wifi siete..neexistuje nejaká skratka/tlačidlo (wifi on/of) okrem toho letového režimu a bez metra?
a ešte by som vás poprosil keby ste mi doporučili nejaké užitočné aplikacie/utility na z500... vopred ďakujem:)
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů