Lenovo G580 PROBLÉM

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Crashule
občas něco napíše

Lenovo G580 PROBLÉM

Příspěvekod Crashule » 09 bře 2013 18:31

Zdravím všechny, přišel jsem s docela závažným problémem na kterém už s pomocí internetu pracuji a nikdo neví co s tím. Notebook lenovo G580 IdeaPad mám cca měsíc, s legálním OS Windows7, ovladače byli použity ty které jsem dostal k notebooku. Problém vypadá následovně. Jednoho večera jsem nechal notebook běžet kvůli hudbě. Ráno jsem se vzbudil a najendou nešlo nic otevřít, žádný dokument, nai složka ani internet, jedinně START, ani do správce uloh jsem se nedostal. Když jsem počítač restartoval normálně naběhl, přihlásil jsem se, ani se nějak nezměnila rychlost spuštění pc... Ale problém byl pořád stejný, nešlo nic otevřít.
Dokázla sjem se dostat alespon do nouzového režimu odkud jsem stáhl všechna data která chci zachránit a chtěl jsem systém přeinstalovat a přemazat, jako to se dělá většinou. No...
Vložil jsem dvd dal bootovat přes dvd nastaveno i v biosu a naběhlo načítání instalačky a najendou když se objevilo logo windowsu 7 tak se objevila MODRÁ SMRT a nešlo nic dělat. (Takto vypadá http://pc.poradna.net/file/view/13088-dsc1642-jpg)
Byklo mi navrhnuto at zkusím nainstalovat Linuxi a z nich to nainstalovat přes ně... Linuxi jsem uspěšně nainstaloval a bez problému běží, ale instalace nefunguje. Zkusil jsem cdčko na druhém pc a funguje velmi dobře. Pak mi bylo navrhnuto že jsou vadné ramky. Udělal jsem cca 14 hodin test přes MEMTEST a nenašlo to žádnou chybu. Jsem dost zoufalý už a budu vážně rád z jakýkoliv nápad. Potřebuju ten PC k práci snad mi pomůžete do pondělí. Moc děkuji z akaždou odpověd...

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 09 bře 2013 19:54

No viděl bych to na diagnostiku v servise.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“